SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt 'Altın' Buldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:01
M.Yeşilyurt 'Altın' Buldu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor'u 1-0 yenerek, ligde 2 sıra birden yükseldi.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Alpaslan Şen, Yakup Bulut ve Erhan Tuna hakem üçlüsü yönetti. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda 74. dakikada Yunus Emre Yıldız'ın kırmızı kart görmesinin ardından rakibinin bir kişi eksik kalmasını iyi değerlendiren Malatya Yeşilyurtspor, Fuat Bican'ın 86. dakikada attığı golle, rakibini 1-0 yendi.

Yeşilyurtspor, aldığı galibiyetle puanını 19'a çıkardı. Adıyaman İl Özel İdarespor'un yenildiği, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor'un da bay geçtiği haftada önemli bir galibiyet alan Malatya Yeşilyurtspor, haftayı 11. sırada tamamladı. 

Yeşilyurtspor gibi küme düşmeme mücadelesi veren Adıyaman İl Özel İdarespor sahasında Kilis Belediyespor'a 4-1 yenildi. 

-44 Malatyaspor puanla dönüyor-

44 Malatyaspor ise deplasmanda ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Pazarcıkspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Pazarcık Belediyesi Celal Teşken Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ömer Fırat, Halil İbrahim Çetinbaş ve Halil Tolgahan hakem üçlüsü yönetti.

Pazarcıkspor, 16. dakikada Erol Yuca'nın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı. 44 Malatyaspor, karşılaşmanın ikinci yarısında 52. dakikada Halli İbrahim Uzun'un attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca iki ekip sahadan 1'er puanla ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız