SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Antalya'da Güç Topluyor

0
Güncellendi - 2016-12-26 20:53:14
M.Yeşilyurt Antalya'da Güç Topluyor
A- A+ PAYLAŞ

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Bölgesel Amatör Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor, kampın üçüncü gününde kondisyon ve çabukluk çalışması yaptı.

Sabah ve akşam olmak üzere günü çift antrenmanla geçiren Malatya ekibinde futbolcuların çalışmalardaki hırsı teknik heyeti memnun ediyor.

Uzun bir sakatlık sürecinden sonra yeşil sahalara tekrar dönen takım kaptanı Cuma Nasır, Belek kampıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

-“Gerçekten iyi bir ortamda çalışıyoruz”

Kendilerine kamp yakma imkanı tanıyan Yeşilyurt Belediyespor yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Cuma, “Öncelikle bize bu imkanları sağlayan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İlk yarının son maçını galibiyetle noktaladığımız için çok mutluyuz. Gerçekten iyi bir ortamda çalışıyoruz. Bu kamp inşallah bizim için kazasız, belasız ve faydalı geçer. Buradan sonra lige hazır bir şekilde Malatya’ya dönmek istiyoruz. Takımda genel olarak hava iyi. Söylediğim gibi şartlarımız, imkanlarımız oldukça iyi. Biz de bu şartları en iyi şekilde değerlendirip, lige iyi başlamak istiyoruz. Takımımızda arkadaşlıklar gittikçe daha da pekişiyor. Bu da bizim için avantaj olacak diye düşünüyorum. İnşallah sezon sonu şampiyonluğu yaşarız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız