SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Ağrı 1970 İle Oynayacak

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2.Kademede Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ağrı 1970 Spor ile Trabzon'da karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 1.Kademede maçlar oynandı. Maçlar sonunda Modafenspor, Somaspor, Kelkit Belediye Hürriyet Spor ve 68 Aksaray Belediyespor 3.Lig'e yükseldi.

2018-2019 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonunun tamamlanmasıyla oynanan Play-off karşılaşmalarında 1. Kademeden 4 takım 3.Lig'e yükseldi. 2.Kademe maçlarında 3, 3.Kademe maçlarında ise 2 olmak üzere toplam 9 takım buy sezon TFF 3. Lig'e çıkacak.

Kurada bay çeken Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yine kendisi gibi bay çeken Ağrı 1970 Spor ile eşleşmişti.

Birinci kademeyi maç yapmadan geçiren Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Ağrı 1970 Spor, 12 Mayıs Pazar günü 15.00'da Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu, Ağrı 1970 Spor ile Trabzon'da karşılaşacaklarını kaydederek, ilk maçta işi bitirip, 3.Lig'e yükselmek istediklerini söyledi.

Sucu, 1.Kademede bay çektikleri için maç yapmadıklarını anımsatarak, "Takımımız Malatya'da kampa girdi ve Ağrı 1970 Spor maçının hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdü. Takımımız eksik oyuncumuz yok. Sadece Cemre Atmaca antrenörlük kursundaydı, o oyuncumuzda Trabzon'da takımımıza katılacak. Önümüzde çok önemli bir 90 dakika var. İkinci 90 dakikayı söylemiyorum, bir 90 dakika var. Takım olarak en iyi şekilde bu maça konsantre olup, 3.Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Suat ÇELİKYAY (4 yıl önce)
    Hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Sayin belediye.baskanlari.bu.mac.cok.onemli. Seyircinin.bulunmasi.gerekli.onun.icin.20.veya. 25.adet. arac.tahsis.edilmesi.isallah.basarli. Olursunuz.yolunuz.acik.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Rize deyim maça gideceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı (4 yıl önce)
    Sayın yöneticiler rica ediyorum maçın canlı yayınlanması için elinizden geleni yapın. Maça gelme imkanımız olmadığı için o atmosferi bizde ekranlarda yaşamak istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat Canbazoğlu (4 yıl önce)Drejanlı isimli kullanıcı yorumuna
    TRT KÜRDİ maçı yayınlayacak diye duymuştum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Yolunuz açık olsun. Trabzona seyirci gitmeli. Bu fırsat kaçmaz. Çok iyi bir motivasyon la inşallah biz bu açı alırız.
    0
    0
    Yanıtla