SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye 2. Lige Yükseldi

0
Güncellendi - 2016-07-25 16:08:14
M.Yeşilyurt Belediye 2. Lige Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyespor Satranç Takımı, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda üstün bir performans ortaya koydu ve 2. Lige yükseldi.

Konya’da gerçekleştirilen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda 9. Tur tamamlanırken, 9. Tur sonunda Yeşilyurt Belediyespor, 2. Lige yükseldi.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, “Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası 9 tur sonucunda tamamlandı. Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Satranç Takımımız yarışma sonucunda 2. Lige yükselmiştir. Satranç Takımımız gelecek sezonda Satranç 2.Liginde oynayacaktır. Şimdiden Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüze ve maçlarda oynayan ya da oynamamış ancak takımımızın yanında olup destek veren bütün sporcu arkadaşlarıma teşekkür eder, şimdiden gelecek sezon için başarılar dileriz” dedi.

Toy, Yeşilyurt Belediyespor Satranç Takımı’nın gelecek vaat eden sporculardan kurulu olduğunu kaydederek, “Türkiye Satranç 2. Ligine yükselen takım sporcularımıza desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu'ya sporcularımız adına teşekkür ediyorum. Başkanlarımın, sporcularımıza teşekkürlerini bir kez de bu sayfadan iletiyorum” ifadelerini kullandı.

“SPORCULARIMIZ ÜSTÜN BİR PERFORMANS ORTAYA KOYDU”

İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Yeşilyurt Belediyespor Satranç Takımı sporcularının Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda üstün bir performans ortaya koyduklarını kaydetti.

Toy, “Yeşilyurt Belediyespor'un 16 yaş altı, 7.masa oyuncusu Arda Altun, Yeşilyurt Belediyespor'un 20 yaş altı, 6.masa oyuncusu Doğan Mehmet Koç, Yeşilyurt Belediyespor'un 16 yaş altı, 8.masa oyuncusu İrem Beşe, Yeşilyurt Belediyespor’un 3.masa oyuncusu Mehmet Toprak, Yeşilyurt Belediyespor 2. masa oyuncusu Yusuf Kürüz, Yeşilyurt Belediyespor 1. masa oyucusu İlker Aktaş, Yeşilyurt Belediyespor Bayan Masa Oyucusu Betül Büyükaşık takımlarına beklenen katkıyı sağladı. Maçlardaki mücadelelerinden dolayı bütün sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“KULÜP YÖNETİCİLERİMİZLE BULUŞTUK”

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetimi, 2016 Türkiye Kulüpler Şampiyonası ve 2016 Türkiye Birinci Satranç Ligi'nde mücadele eden kulüp yöneticileri ile bir araya geldi.

Toy, “20-21 Temmuz 2016 tarihlerinde, Konya Rixos Otel'de gerçekleşen toplantılar; Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay Başkanlığında, Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, As Başkan Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Temamoğulları ve Mustafa İmamoğlu, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, MHK Başkanı Dr. Olgun Kulaç, Okulda Satranç Kurulu Başkanı WIM Nilüfer Çınar Çorlulu ve Kulüpler Koordinasyon Kurulu Üyeleri'nin katılımlarıyla gerçekleşti. Birinci Lig'de ve Kulüpler şampiyonasında yer alan kulüp yöneticilerinin iştirak ettiği toplantılarda; kulüpler tarafından gerçekleştirilen çalışma ve projeler değerlendirildi, kulüp temsilcileri tarafından dile getirilen dilek ve öneriler görüşüldü. Gerçekleşen toplantıların ardından kulüp temsilcilerine 10 adet eğitim seti kitabı da dağıtıldı” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

Pano01e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız