SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye 2. Yarıda Coştu

0
Güncellendi - 2017-11-12 17:11:23
M.Yeşilyurt Belediye 2. Yarıda Coştu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor’u 3-1 yendi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Hamza Pehlivan,  Ali Toraman, Muhammed Berat Özyanık hakem üçlüsü yönetti.

Yeşilyurt Belediyespor sahaya Metehan Erdem, Mehmet Ali Kayailli, Bedrettin Bulgurlu, Yunus Emre Eserdi, Yusuf Kaygusuz, Erhan Özdil, Cuma Nasır, Erdal Küçükkara, Mert Ali Turgut, Erdem İsotçu, Royal Najafov 11’i ile çıktı.

Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor ise Mehmet Enes Besnili, Selman Acar, İbrahim Akgül, Serkan Koçaslan, Emre Asan, Emre Asan,Musafa Göl, Erdem Kaba, Gökhan Arslan, Ömer Aşçı, Ahmet Ak, Barış Korkmaz 11’iyle mücadele etti.

Erdağ İnşaat Dumlupınar Spor, karşılaşmanın 36’ncı dakikasında Barış Korkmaz’ın golüyle 1-0 öne geçti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 42.dakikada Mert Ali Turgut’un penaltı golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Oyunun ikinci yarısında üstünlüğü eline geçiren Yeşilyurt Belediyespor, 71.dakikada Cuma Nasır’ın güzel golüyle 2-1 öne geçti. Yeşil beyazlılar, gol sonrası oyunun kontrolünü iyice eline geçirdi ve 79.dakikada Azeri golcüsü Royal Najafon’un golüyle karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Yeşilyurt Belediyespor’da Mert Ali Turgut, 68.dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeşilyurt Belediyespor’un sağ kanat oyuncusu Erdal Küçükkara, “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İki maçlık bir seri yakalamıştık bunu üçe çıkarttık. Zor oldu ama iyi bir galibiyet oldu” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız