SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Anka'ya Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2018-11-07 03:29:22
M.Yeşilyurt Belediye Anka'ya Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor teknik direktörü Hayati Palancı, maç yapmadan 3 puan alarak geçirdikleri geçen haftanın ardından bu hafta zor bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti.

Ligde hükmen galip kapattığı 7. Haftanın ardından 16 puanla 3. sıraya yerleşen Malatya ekibi, 11 Ekim Pazar günü deplasmanda Anka İstiklalspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

“Puan tablosundaki duruma kimse aldanmasın” 

Sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmadığı Malatya temsilcisinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Hayati Palancı, “Maç yapmadan 3 puan alarak geçirdiğimiz geçen haftanın ardından bu hafta zorlu bir maça çıkacağız. Tabi daha öncede söyledim, bir kez daha tekrarlıyorum şuan puan tablosundaki duruma kimse aldanmasın. Önümüzdeki süreçte çok değişik durumlar ortaya çıkabilir. Bizim tek düşüncemiz maç maç gidip, kendi durumumuza bakmak. Özellikle ilk yarı fikstürümüzde iddialı takımlarla deplasmanda oynamak gibi tablo olduğu görülüyor. Sahamızdaki müsabakalarda daha etkili oynadığımız görülse de aslında dışarıda da etkili olan bir takımız. Bazı şansızlıklar olmasaydı daha farklı bir pozisyonda yer alabilirdik. O yüzden işimiz şansa bırakmama adına iyi çalışarak, güzel işler yapmak zorundayız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Yeşilyurtspor Malatya dışarısında oynayacağı hiçbir maçta kazanamayacak. Çünkü Hayati Palancı'nın asla değişmeyen, gelişmeye açık olmayan bir mantalitesi var: "Deplasmandan 1 puan iyidir." Hayati Palancı ile kimse şampiyon olamaz.
    0
    0
    Yanıtla