SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Ayvaz'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2016-06-26 23:06:12
M.Yeşilyurt Belediye Ayvaz'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) yeni sezona iddialı başlamak isteyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 3 yıl profesyonel futbol oynayan Sefa Ayvaz’ı kadrosuna kattı.

Malatya temsilcisi 27 yaşındaki tecrübeli porta saha oyuncusu Sefa Ayvaz’ı kadrosuna dahil etti. Akçaabat Sebatspor’da 3 yıl profesyonel olarak futbol oynayan Ayvaz, daha sonra Osmaniyespor, Elaziz Belediyespor, Kahramanmaraş Fidanspor’da forma giydi.

Orta saha ve ön libero mevkilerinde forma giyen Ayvaz, 100 maçta 6 gol attı. 12 kez sarı kart gören tecrübeli futbolcu 1 kez de kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı.

Elaziz Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan Ayvaz, yeni sezonda Yeşilyurt Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

Başkanlığını Dursun Sucu'nun yaptığı Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen, tecrübeli futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Esen, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, bu doğrultuda iyi bir kadro kurmak için çalıştıklarını kaydetti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız