SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M. Yeşilyurt Belediye Çıkış Arıyor

0
Güncellendi - 2016-10-13 04:01:38
M. Yeşilyurt Belediye Çıkış Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Elazığ DSİ Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde geride kalan 3 haftada 4 puan toplayan Malatya ekibi, ligin dördüncü haftasında Pazar günü deplasmanda Elazığ DSİ Spor ile son derece kritik bir karşılaşma oynayacak. Ligde 3 hafta sonunda 4 puan toplayabilen Yeşilyurt Belediyespor, zorlu maçın hazırlıklarını Yeşiltepe 3 nolu sahada sürdürdü. Araban Belediyespor ile Şehit Kamil Belediyespor arasındaki erteleme maçını izlemek için Gaziantep’e giden teknik direktör İsmail Tekin’in yer almadığı antrenman, yardımcı antrenör Engin Beltekin nezaretinde gerçekleştirildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasının ardından gerçekleştirilen istasyon çalışmasıyla sona erdi.

“GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ”

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan yardımcı antrenör Engin Beltekin, ligin ilk 3 haftasında ortalama 7 puan hedeflerinin olduğunu ancak bunu gerçekleştiremediklerini, futbolda bu tür sonuçların olabildiğini söyledi.

Beltekin, 3 hafta sonunda 4 puan topladıklarını ifade ederek, “Ligde kaybedilmiş bir şey yok. Bizim grubumuz bu sezon çok karışık. Lider durumda bulunan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’un bile 6 puanı var. Liderle aramızda 2 puanlık bir fark var” diye konuştu.

Geride kalan hafta İnönü Üniversitesispor ile 0-0 berabere kaldıklarını anımsatan Beltekin şunları söyledi:

enginbeltekin“Malatya’mızın iki güzide takımının karşılaşması oldu. Galip gelmek için gayret gösterdik ama bası oyunsal alanlarda istediğimiz gerçekleştiremedik. Pozisyon yakaladık, penaltı pozisyonu var o verilmedi. İnönü Üniversitesispor’u da tebrik etmek lazım, iyi mücadele ettiler. Bu ligde şampiyonluğa oynayan kadro ile alt sıradaki takımlar arasında fark yok. Mücadele etmek gerekiyor. Biz kendi açımızdan sorumluluk anlamında özellikle gol bölgelerinde bazı sorumlulukları alamadık. Bir tedirginlik vardı. Bu maç geride kaldı, Elazığ’a galibiyet için gideceğiz. İnşallah bir seri yakalarız. Lig uzun ve bunun devamlılığı olması lazım. Enteresan sonuçlar alınabiliyor. Yolumuza devam edeceğiz. Kaybedilmiş bir şey yok, bunu seriye çevirmek zorundayız.”

“ÖYLE KONUŞULDUĞU GİBİ BÜYÜK BİR BÜTÇE YOK”

Beltekin, takımla ilgili dışarıdan yapılan eleştirilere de cevap verdi.

Söylendiği gibi takımın kurulmasında yüksek paralar harcanmadığını ifade eden Beltekin, “Burada futbolcularla toplamda anlaşılan parayı, başka takımlarda peşinat olarak alan oyuncular var. Tabi ki futbolcular olmayan bir şeyi duyunca kafalarından başka şeyler geçirebilirler. Ama bu çok önemli bir şey değil. Yönetim güzel işle yaptı. Bu futbol takımı amatör olarak adı geçiyor ama bence çoğu profesyonel takımdan daha iyi yönetiliyor. Oyuncularımızla bir sıkıntıları yok. Onlarda işin bilincindeler. Bazen kazalar olabiliyor. Öyle konuşulduğu gibi yüksek bir bütçe yok. Bu takım şampiyon olur da, hepimiz geçiciyiz birileri faydalanacak. Yeni Malatyaspor takımı Malatya Belediyespor iken bu takımın başında İsmail Tekin vardı. Onun ekibi bu takımı çıkardı. Şuanda biz orada değiliz. Orada başka arkadaşlarımız var, ekmek yiyorlar. Bu takımada öyle bakmak gerekiyor. Her sene bir takım çıkar. Herkesin görüşüne de saygılıyız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yeşilyurtbelediyesporekm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız