SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Elazığ'da 3 Puan Buldu

0
Güncellendi - 2016-10-16 18:02:48
M.Yeşilyurt Belediye Elazığ'da 3 Puan Buldu
A- A+ PAYLAŞ

BAL Ligi 3. Grup’ta 3 maçta 4 puan toplayabilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Elazığ DSİ Spor’u 3-1 yendi ve puanını 7’ye çıkarttı. Turuncu yeşilliler, 2 hafta aradan sonra Elazığ’da galip gelerek, rahat bir nefes aldı.

Elazığ Yol Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Furkan Aksuoğlu, Yiğit Çam, Kenan Özcan hakem üçlüsü yönetti.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin 25. dakikasında Yeşilyurt Belediyespor’un forvet oyuncusu Alfondo Da Silva Santos direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

Sahada bir kişi eksik mücadele etmesine karşın ikinci yarıda üstünlüğünü ortaya koyan Yeşilyurt Belediyespor, maçın 74. dakikasında Erdal Küçükkara’nın golüyle 1-0 öne geçti. Turuncu Yeşilliler, 80. dakikada Meye’nin golüyle farkı ikiye çıkarttı. Maçın kontrolünü iyice eline alan Yeşilyurt Belediyespor, 88. dakikada bir kez daha Meye’nin attığı golle durumu 3-0’a taşıdı. Elazığ DSİ Spor, uzatma dakikalarında durumu 3-1’e taşıdı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yeşilyurtbelediyesporekm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • levent bedir (7 yıl önce)
    Dün maçı bizzat seyrettim gün geçtikce lige ağırlığın koyacak tşk ler emeği geçenlere büyük adamsın başkan sucu takımın harika.
    0
    0
    Yanıtla