SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Farkı Kapatıyor

0
Güncellendi - 2018-12-11 02:41:26
M.Yeşilyurt Belediye Farkı Kapatıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, geride kalan 12 haftada 28 puan toplarken, lider Şarkışla Belediyespor ile arasındaki puan farkını eritti.

BAL 2.Grup’ta 12.hafta geride kaldı. Grup’ta iki hafta üst üste puan kayıpları yaşayan lider Şarkışla Belediyespor, haftayı 32 puanla zirvede tamamladı.

Sezona ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan ancak bir anda liderin 8 puan gerisinde kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, iyi bir gidişat yakaladı. Turuncu yeşilliler, liderin puan kaybettiği haftalarda kritik galibiyetle alarak 8 puanlık farkı 4’e indirdi.

Şarkışla Belediyespor, Dersim 62 Spor ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un puan kaybettiği haftada deplasmanda Kahta Dirilişspor’u 4-0’la geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligdeki 9.galibiyetini aldı.

BAL 2. Grupta 12. hafta maçlarının toplu sonuçları şöyle:

Şarkışla Belediye:0- Ş.Urfa Büyükşehir B.:0

Elbistan Belediye:1- Ankas İstiklal:1

Kahta Diriliş:0- M.Yeşilyurt Belediye:4

Ulular Belediye:1- Kilis Belediye:2

Pütürge Belediye:2- Dersim 62 Spor:2

Araban Belediye:0- 1920 Maraş:1

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Sayın Selçuk kardeşim, Çok doğru söylüyorsunuz,Siz yazmaya devam ediniz, mutlaka anlayacaklar geçte olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    hER DEFASINDA YAZACAĞIM YAZMAKTAN DA YORULMAYACAĞIM.yEŞİLYURTLULAR, mALATYALILAR 3.LİGE KOŞAR ADIMLARLA GİDEN TAKIMINIZI NEDEN DESTEKLEMİYORSUNUZ?
    0
    0
    Yanıtla