SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Galibiyete Odaklandı

0
Güncellendi - 2016-11-18 02:31:54
M.Yeşilyurt Belediye Galibiyete Odaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 9’ncu haftasında sahasında konuk edeceği Gaziantep ekibi Araban Belediyespor’u yenerek, Adıyaman 1954 Spor karşısında aldığı mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

Ligde geride kalan 8 hafta sonunda maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Yeşilyurt Belediyespor, ligin 8’nci haftasında deplasmanda Adıyaman 1954 Spor karşısında 1-0 öne geçmiş ancak son dakika yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ekipler içerisinde yer alan turuncu yeşilliler, Cumartesi günü grubun bir başka şampiyonluk iddiası olan ekibi Araban Belediyespor’u konuk edecek.

İÇ SAHADA EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, iç sahada oynadığı 4 karşılaşmada 10 puan toplayarak, evinde en çok puan kazanan takım oldu.

BAL 2. Grup’ta iç saha maçlarında enteresan sonuçların alındığı sezonda, sahasında sergilediği performansla zirvede yer alan turuncu yeşilliler, 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Sahasında oynadığı 4 karşılaşmada rakip ağları 9 kez havalandıran Yeşilyurt Belediyespor, kalesinde ise 3 gol gördü.

DEPLASMANDA MAĞLUP OLMADILAR

Gaziantep ekibi Araban Belediyespor, bir maçı eksik mücadele ettiği grupta şuana kadar oynadığı 7 karşılaşmada 12 puan topladı.

Grup’ta beşinci sırada yer alan Araban Belediyespor, 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Gaziantep temsilcisi şuana kadar deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Grup'taki tek mağlubiyetini evinde alan Araban Belediyespor, deplasmanda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

myesilyurt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız