SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M. Yeşilyurt Belediye Hazırlık Maçında Galip

0
Güncellendi - 2016-08-24 21:11:40
M. Yeşilyurt Belediye Hazırlık Maçında Galip
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Yeşilyurt Belediyespor, Nevşehir’de devam eden kamp hazırlıkları çerçevesinde BAL ekibi Yeşil Kırşehirspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-1 kazandı.

Ürgüp Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün taraf olan Yeşilyurt Belediyespor, Brezilyalı Alfonso (2) ve Sefa’nın golleriyle 3-1 yendi.

Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Malatya’da Elazığ Yolspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-2 kazanmıştı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Nevşehirspor ve Silifke Belediyespor takımlarıyla da hazırlık maçı oynayacak.

BAL FİKSTÜRÜ 26 AĞUSTOS’TA ÇEKİLECEK

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı 26 Ağustos Cuma günü saat 14.00'te İstanbul'daki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak.

156 takımın katılacağı 12 gruptan oluşan Bölgesel Amatör Lig'e 5 takımla katılan Ankara takımları 6 ve 11. grupların, 6 takımla katılan İzmir takımları 8 ve 9. grupların ve 12 takımla katılan İstanbul takımları 10, 11 ve 12. grupların hangilerinde yer alacaklarının kuraları çekildikten sonra tüm grupların fikstür çekimi yapılacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız