SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2018-08-29 23:44:37
M.Yeşilyurt Belediye Hazırlıklarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Malatya’da devam ediyor. İlk etap kampını Erzurum Palandöken’de gerçekleştiren mavi beyazlılar lig başlayana kadar çalışmalarına Malatya’da devam edecek.

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Malatya ekibi lig başlayana kadar antrenmanlarını Malatya’da sürdürecek. Takımdaki son durumu değerlendiren teknik direktör Hayati Palancı, “Erzurum kampımız verimli geçti. Oynadığımız hazırlık karşılaşmalarında takımın son durumunu daha yakından görme fırsatım oldu. Sakatlıksız ve sorunsuz şekilde kampı tamamlayarak bayramın üçüncü günü evimize döndük. Tabii yayla havasında serin bir atmosferde hazırlık yaptık. Şimdi Malatya’da sıcak havayla da mücadele ediyoruz. Sonuç olarak maçlarımızı burada her türlü hava koşulunda oynayacağız. Buradaki alışma sürecimizi de sakatsız şekilde geçirirsek lige iyi bir başlangıç yapabiliriz” dedi.

“Santrafor arayışımız sürüyor” 

Lige iyi başlamak istediklerini kaydeden Palancı, “Her ne kadar transfer sürecinde hareketli haftalar yaşasak da alternatifli kadromuz yok. İyi bir takım olduk ama geniş bir kadroya sahip değiliz. Şuan ki gidişattan memnunum. Santrafor arayışımız sürüyor. Kulübümüzün bütçesini çok fazla zorlamadan gol yollarında etkili bir santrafor transfer etmemiz gerekiyor. Nihayetinde grubumuzdaki rakiplerde belli oldu. Dersim, Şanlıurfa Belediyespor ve Kilis takımları güçlü kadro oluşturdular. Neticede bizde kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Lig başlayana kadar eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bu esnada hazırlık maçlarımız olacak. İnşallah lige hedeflediğimiz şekilde iyi bir giriş yaparak başlayacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız