SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Kupada Tur Peşinde

0
Güncellendi - 2019-09-11 16:00:10
M.Yeşilyurt Belediye Kupada Tur Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur'unda Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında rakibini yenerek, bir üst tura adını yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur'unda Elazığ Belediyespor'u konuk edecek. Mücadele bugün 14.30'da Yeşiltepe Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur'unda 12 Bingölspor'u 5-0 mağlup ederek, bir üst tura yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 2.Tur'da Elazığ Belediyespor ile eşleşti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Elazığ Belediyespor, yarın 14.30'da Malatya'da karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi İstanbul bölgesi klasman hakemi Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen'in yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden klasman yardımcı hakemi Sedat Etik ile Erol Ernek yapacak. Karşılaşmada İstanbul bölgesi bölgesel hakemi Hakan Tezcan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, 14.30'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı taraftarların takip edebileceklerini duyurdu. Turuncu yeşilliler, karşılaşmaya bütün taraftarları beklediklerini ifade ettiler.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Koray (4 yıl önce)
    0-5 geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Yeşilyurtsporun sadece Malatyalı futbolcular ve Malatyalı antrenörler oynamasını ve sadece Malatyalı hoca ve futbolculara ekmek yedirmesini istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Bu takım hiç galibiyet alamaz. Elazığ dan fark yer. 3.lig in en kalitesiz en amatör takımı Yeşilyurt Belediyespor.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    VURDUĞUNUZ GOL OLUR İNŞALLAH...
    0
    0
    Yanıtla
  • Maalesef rakibin vurduğu gol oldu 0-5
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan özdemir (4 yıl önce)
    Başarılar yeşil yurtlu sporcularımıza Darendeli erhan
    0
    0
    Yanıtla