SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Liderliği Sürdürmek İstiyor

0
Güncellendi - 2016-11-12 02:44:58
M.Yeşilyurt Belediye Liderliği Sürdürmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden ve lider durumda bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 8’nci haftasında deplasmanda Adıyaman 1954 Spor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligde geride kalan 7 hafta sonunda 16 puan toplayarak zirvede yer alan Yeşilyurt Belediyespor, 8’nci haftada deplasmanda grupta şampiyonluk iddiası bulunan Adıyaman 1954 Spor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda şuana kadar oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan turuncu yeşilliler, liderliği yakından ilgilendiren mücadeleye iddialı hazırlandı.

Yeşilyurt Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor’un maçlarını oynadığı Adıyaman Atatürk Stadı’nın doğal çim olması nedeniyle zorlu mücadelenin hazırlıklarını TFF Antrenman Sahası’nda gerçekleştirdi.

Takımın tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Tekin, ligde 7 hafta sonunda liderliği aldıklarını ifade ederek, Adıyaman 1954 Spor deplasmanında da istedikleri sonucu alıp, liderliklerini sürdürmek istediklerini belirtti.

Tekin, Adıyaman 1954 Spor’un da kendileri gibi şampiyonluk iddiası olduğunu kaydederek, “Rakibimizle doğal çimde oynayacağız. Bizim takımımız doğal çimde oynamayı seven bir ekipten oluşuyor. Biz şartlara takılmıyoruz. Şartlar ne olursa olsun tek hedefimiz deplasmandan 3 puanla ayrılmak. İstediğimiz galibiyeti alıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Tecrübeli teknik adam, Yeşilyurt Belediyespor’un tesis yapma düşüncesinin olduğunu da anımsatarak, yeni yapılacak tesiste doğal çimli bir sahanın kendileri adına önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

BAL Ligi 2. Grup’ta haftanın sonucu en merakla beklenen maçında Adıyaman 1954 Spor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Adıyaman Atatürk Stadı’nda Pazar günü oynanacak olan mücadele 14.00’da başlayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız