SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Lige Farklı Başladı

0
Güncellendi - 2017-09-24 18:30:32
M.Yeşilyurt Belediye Lige Farklı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyspor, ligin ilk haftasınsa sahasında oynadığı karşılaşmada Kahramanmaraş ekibi 1920 Maraşspor’u 4-0 mağlup etti.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Eyüp Taştan, Zekeriya Bolat, Dursun Zeyrek hakem üçlüsü yönetti.

Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahadan 4-0 üstün ayrıldı ve sezona galibiyetle başladı. Yeşilyurt Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri dakika 8 ve 45’de Mert Ali Turgut, dakika 51’de Cuma Nasır, dakika 88’de Röyal Necefov kaydetti.

Malatya’nın Spor Toto BAL Ligi 2. Grup’taki bir diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ise ligin ilk haftasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor’a konuk oldu.

Şehit Kamil İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ali Alkan, Bendegül Ercan ve Tugay Benek hakem üçlüsü yönetti.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve taraftarla sahadan 0-0 berabere ayrıldı. İnönü Üniversitesispor, aldığı sonuçla sezona 1 puanla başlamış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Kendi kendimizi yemezsek bu sene takımımız 3. lige yükselebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyespor u tebrik ederiz inşallah bir takımımız daha profesyonel lige çıkar yıllardır bu sıkıntıyı çekiyoruz finalleri bir türlü başaramıyoruz İnönü Üniversitesporumuza da başarılar dilerim Bal ligi ve amatör takımlarımıza herkesin desteğini bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla