SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Mağlup

0
Güncellendi - 2016-10-02 17:58:21
M.Yeşilyurt Belediye Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden temsilcimiz Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci haftasında Şehit Kamil Belediyespor'a konuk oldu. Yeşil beyazlılar deplasmanda rakibine 2-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Ligi heyecanı ikinci haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor'a konuk oldu. Deplasmanda zorlu rakibine 2-0 mağlup olan yeşil beyazlılar, şampiyonluk yolunda yara aldı. Şehit Kamil Belediyespor'un gollerini karşılaşmanın 48'nci dakikasında Furkan ile 53'de İbrahim Halil kaydetti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk dakikalarda Şehit Kamil Belediyespor kalesinde gol aradı. İlk yarı iki takımda gol atma başarısı gösteremeyince ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısı hızlı başladı. Ev sahibi Şehit Kamil Belediyespor, ikinci yarının hemen başında aradığı gole ulaştı. İkinci yarının 48'nci dakikasında Furkan ile 1-0 öne geçen Şehit Kamil Belediyespor, golden 5 dakika sonra ikinci golü de buldu. Karşılaşmanın 53'ncü dakikasında İbrahim Halil, skoru 2-0 getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmadı ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.

İlk dış saha mağlubiyeti alan yeşil beyazlılar, ligde 5'nci sıraya geriledi. Karşılaşmayı Deniz Arslan, Hüseyin Ertaç ve Doğan Murat Kaya üçlüsü yönetti.

Yeni Malatya Gazetesi

 

yeşilyurtbelediyesporekm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Malatyamız ikinci profosyonel takımı istiyor. Ancak BAL liginde yer alan Malatya temsilcileri bu hedefe göre yapılanmıyor.
    0
    0
    Yanıtla