SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Rakibi 4 Golle Geçti

0
Güncellendi - 2016-10-23 17:52:21
M.Yeşilyurt Belediye Rakibi 4 Golle Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Kahramanmaraş temsilcisi 1920 Maraş Spor’u 4-2 yendi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Ahmet Ateş, Hasan Erdoğan, Mehmet Şenkaya hakem üçlüsü yönetti.

Yeşilyurt Belediyespor Mahir Kamacıoğlu, Bedrettin Bulguru, Erdem İsotçu, Mehmet Ali Kayailli, Ziya İstek, Vedat Taşdemir, Harun Aytemur, Erdal Küçükkara, Yusuf Çelik, Ndong-Meye Laurys ve Tolga Değirmenci on biriyle sahaya çıktı. 1920 Maraş Spor ise Sezer Karapınar, Ali Özdiller, Serhat Aydın, Halil İbrahim Kır, Öner Yüzer, Ferhat Oğuz, Cemil Karakum, Bahtiyar Dolma, Alaeddin Doğan Güldoğan, Turgut Yetük ve Mert Ali Turgut on biriyle mücadele etti.

Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarısını 3-1 önde tamamladığı mücadeleyi 4-2 kazandı. Yeşilyurt Belediyespor’un gollerini 9. dakikada Bedrettin Bulguru, 26. dakikada penaltından Harun Aytemur, 39. dakikada penaltından Ndong-Meye Laurys ve 86. dakikada Yusuf Kaygusuz kaydetti. 1920 Maraş Spor’un golleri ise 45 ve 90+1. dakikada Halil İbrahim Kır attı.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, “İlk yarı iyi bir oyunla 3-1 üstün soyunma odasına gittik. İkinci yarıda rakip takım açık bir oyun oynadı. O arada oyun kontra atağa döndü. 15 dakika içerisinde kontra ataktan yakaladığımız 3 pozisyonu gol yapsaydık olay daha farklı olacaktı. Süre geçince bizim ani ataklarımız devam etti fakat sakatlıktan çıkan futbolcularımız son hareketleri yapamadılar. Yapmış olsalardı skor yine değişik olacaktı ama yaptığımız değişiklik ve Yusuf’un attığı golle rahatladık. İki penaltıdan gol attık, iki tane de serbest vuruştan gol yedik. Antrenmanlarda da bu hatalar üzerine çalışacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yeşilyurtbel1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bu sene Yeşilyurt'Un profosyonel olmasını bekliyorduk ama o umut kalmadı gibi. Umarım arka arkaya galibiyetler gelir. 3. ligde takımımız mutlaka olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • levent bedir (7 yıl önce)
    Tebrikler yeşilyurt durmak yok yola devam ama kalecimize bir çift lafım var aynı pozisiyondan 2 gol yenmez baraj kurdururken daha dikkatli ol hepinizi seviyoruz başarılar cocuklar sağolasın sayın sucu.
    0
    0
    Yanıtla