SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Seriye Bağladı

0
Güncellendi - 2017-11-14 00:44:34
M.Yeşilyurt Belediye Seriye Bağladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 8. hafta maçları tamamlandı. Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 8. haftayı Adıyaman lider olarak tamamlarken, son 3 maçını kazanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise takibini sürdürdü.

Ligin 8.haftasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor’u konuk etti. Yeşil beyazlılar, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanarak, 3’te 3 yaptı ve çıkışını sürdürdü.

Ligin 6.haftasında Şehit Kamil Belediyespor’u 2-0, 7.haftada deplasmanda Elazığ Yolspor’u 6-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 8.haftada da sahasında Erdağ İnşaat Dumlupınarspor’u 3-1 yenerek, iyi bir seri yakaladı.

Grup’ta aldığı galibiyetlerle birlikte liderle arasındaki puan farkının açılmasına da izin vermeyen Malatya temsilcisi, üst sıralarda bulunan takımların maç kaybetmesini bekliyor. Yeşilyurt Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 13'e yükseltirken, ligde 4. sırada yer alıyor. Malatya Yeşilyurt Belediyespor 9. hafta maçında deplasmanda ligde şampiyonluk iddiası bulunan 62 Pertekspor'a konuk olacak. Dumlupınarspor ise sahasında Dersimspor'u konuk edecek.

Malatya’nın BAL Ligi’ndeki bir diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ise deplasmanda Grup Merkez Hasar Hankendispor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda puan ve puanlar için sahaya çıkan kırmızı beyazlılar, beklediği sonucu alamadı ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve grupta sürpriz bir sonuca imza atmış oldu.

İnönü Üniversitesispor ligin 8. haftasında aldığı Hankendispor mağlubiyeti sonrasında 9. sırada 8 puanda kaldı. Hankendispor ise İnönü Üniversitesispor galibiyeti ile ligde 2. galibiyetini alırken, grupta puanını 9'a yükseltti ve 7. sıraya yükseltti. İnönü Üniversitesispor ligin 9. haftasında sahasında 1920 Maraşspor'u konuk edecek. Hankendispor ise deplasmanda 11 Nisanspor'a konuk olacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız