SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Son Dakikada Yıkıldı

0
Güncellendi - 2016-11-13 22:24:51
M.Yeşilyurt Belediye Son Dakikada Yıkıldı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta 16 puan ve gol averajıyla lider durumda bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’a son dakikada karambolden yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Serhat Çelik, Halil İbrahim Kızılcan, Mahmut Uncu hakem üçlüsü yönetti.

Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmanın 25. dakikasında Yusuf Çelik’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Adıyaman 1954 Spor, 36. dakikada Anıl Bircan ile 1-1’lik eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kıyasıya bir mücadele ortaya kondu. İki ekipte galibiyet için varını yoğunu ortaya koydu. Adıyaman 1954 Spor, mücadelenin 90. dakikasında Yeşilyurt Belediyespor ceza alanında yaşanan karambolde Tugay Komşu’nun kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Adıyaman 1954 Spor karşılaşmayı 2-1 kazandı ve puanını 16’ya yükseltti.

Grupta 8 hafta sonunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor 16 puan ve gol averajıyla liderliğini sürdürdü. Bir maçı eksik Adıyaman 1954 Spor ise puanını 16’ya yükseltti ancak gol averajıyla haftayı ikinci sırada tamamladı. Sahasında Şanlıurfa ekibi 11 Nisan Spor’u 2-1 yenen 1920 Maraş Spor ise puanını 15 yaparak, zirve takibini sürdürdü.

Yeni Malatya Gazetesi

myesilyurt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız