SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Tekin'le Devam

0
Güncellendi - 2017-05-23 16:42:36
M.Yeşilyurt Belediye Tekin'le Devam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezon çalışmaları kapsamında Teknik Direktör İsmail Tekin ile yola devam kararı aldı.

Geçen sezon hedeflenen şampiyonluk hedefine ulaşamayan mavi beyazlılar, yeni sezon öncesinde çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yönetim ile yaptığı toplantıyla yeni sezon çalışmalarının startını veren Malatya temsilcisi ilk iş olarak teknik heyeti belirledi. Bu doğrultuda mevcut teknik heyetle yeni sezonda da yoluna devam edeceği öğrenilen BAL temsilcisinin, bu kararı önümüzdeki günlerde kamuoyuyla da paylaşacağı öğrenildi.

Yeni sezon için şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı planlayan Yeşilyurt Belediyespor’un geçen sezon ki kadrosunu güçlendirerek yeni sezona girmenin hesaplarını yaptığı ifade ediliyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ismet ateş (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun ismail bey mevcut yeni malatyasporuda şampiyon yapmıştı ve o takımı şimdi süper ligde tebrik ederiz. yeşilyurtspor da bu sezondaki gibi kişisel menfaatci türemişler takımın başarılı olmaması için hasütlük yapsalarda, inşallah bu sezon malatya futbolu çirkinliklerle değil güzelliklerle anılacaktır .hacı uğur polat başkan bu güzelliğe layıktır.yolunuz bahtınız açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla