SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Tekin'le Devam

0
Güncellendi - 2016-06-05 20:33:07
M.Yeşilyurt Belediye Tekin'le Devam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, Teknik direktör İsmail Tekin ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam, bu sezon şampiyonluk hedefi koyan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nü hedefine taşımak için çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz sezon, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un başına geçen İsmail Tekin, yeni sezonda da takımı çalıştırmaya devam edecek. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan yönetim, tecrübeli teknik adam ile bir araya gelerek, her konuda anlaşmaya vardı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Kadircan Esen, teknik direktör İsmail Tekin ile her konuda anlaştıklarını ve yollarına tecrübeli teknik adamla devam edeceklerini belirtti.

Esen, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Esen, olağan genel kurul sonrası görev dağılımını da gerçekleştirdiklerini söyledi. Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nde görev dağılımı şöyle oluştu.

Dursun Cumali Sucu-Kulüp Başkanı, Şahin Özer-İkinci Başkan, Hikmet Tutlu ve Bekir Karakuş-Tesisler Sorumlusu, Kadir Iğdemir ve Mehmet Özen-Alt Yapı Sorumlusu, Mehmet Güner ve Şirin Aslan-İdari ve Mali İşler Sorumlusu, Ali Palancı, Seydi Erkuş ve Nurettin Durmaz-Salon Sporları Sorumlusu, Kadircan Esen ve Murat Karapınar-Basın Sözcüsü, Eyüp Bolat-Futbol Şube Sorumlusu, Genel Sekreter-Şaban Sağlam.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız