SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Yozgat'ı Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2020-03-15 16:42:45
M.Yeşilyurt Belediye Yozgat'ı Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü’nü Erhan Gözetlik’in golüyle 1-0 mağlup etti.

Koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbir kapsamında mücadele seyircisiz oynandı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un ağlara gönderdiği iki toptan biri ofsayt, diğeri ise kaleciye faul nedeniyle geçerli sayılmadı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 62.dakikasında Erhan Gözetlik’in korner atışında kafayla attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yeşilyurt Belediyespor mücadeleyi 1-0 kazanarak, kritik bir 3 puan aldı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Alkan Parsak, Fatih Deveci, Bedirhan Soydemir, 4.hakem Mustafa Yerli

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel (Dk.15 Timur Çakıroğulları), 7.Alpay Aldemir, 17.Ali Kemal Başaran, 27.Deniz Işık, 34.Savaş Yorulmaz, 44.Erhan Gözetlik, 47.İbrahim Tokay, 55.Muhammed Öztürk, 65.İsmail Güner, 69.Emre Fırtına (Dk.88 Halil İbrahim Can), 94.Emrah Özyaylaz (Dk.72 Mustafa Pınar)

YEDEKLER: 35.Timur Çakıroğulları, 4.Sefa Korkmaz, 6.Halil İbrahim Can, 10.Mustafa Pınar, 77.Miraç Ölmez, 80.Sıddık Çelik, 97.Selim Dedekoç

TEKNİK SORUMLU: Alaattin Gülerce

YOZGATSPOR 1959 FUTBOL KULÜBÜ: 48.Mustafa Köseci, 4.Osman Keçelioğlu, 5.Abdulsamet Kırım, 6.Oğuzhan Kandemir, 8.Mustafa Serkan Demirel (Dk.81 Furkan Demir), 9.Beytullah Ersoy (Dk.72 Cevatcan Ekinci), 10.Aytaç Deniz, 17.Tuncay Kılıç (Dk.69 Uğur Erdoğan), 53.Tamer Arıcı, 90.Mehmet Ali Can, 99.Osman Paşa Zorlu

YEDEKLER: 11.Uğur Erdoğan, 12.Ramazan Erarslan, 23.Bilal Karataş, 28.Cevatcan Ekinci, 35.Samet Göker, 83.Ali Kaan Şahanbaz, 98.Furkan Demir

TEKNİK SORUMLU: Cemal Çıldır

GOL: Dk.62 Erhan Gözetlik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Ali Kemal Başaran, Timur Çakıroğulları (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Tuncay Kılıç, Beytullah Ersoy, Furkan Demir (Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yavuz (4 yıl önce)
    biraz daha gayret 3-5 sene sonra süper lige inşallah çıkarız öz yeni malatyaspor olarak da isim değiştiririz bu şehrin kaderi bu çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (4 yıl önce)
    Allah ınıza gurban. Yeterki çok isteyin Allah karşılığını veriyor. Bir deplasman galibiyeti çok güzel olacak. Hadi Yeşilyurt un aslanları hadiiiii.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Sağolun siz hiç değilse lig'de tutunun,bu üzerimizdeki kara bulutları dağıtın.
    0
    0
    Yanıtla