SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Yusuf'u Transfer Etti

0
Güncellendi - 2016-06-22 23:56:58
M.Yeşilyurt Belediye Yusuf'u Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Transferin hızlı takımı Yeşilyurt Belediyespor, transferde birçok 3.lig takımının peşinde koştuğu Yusuf Çelik’i kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında dış transferde 4, iç transferde ise 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Turuncu yeşilliler Ortacaspor’dan orta saha oyuncusu Yusuf Çelik, Ağrı Patnos’tan Mehmet Ali Kayaili ve 44 Malatyaspor’dan Harun Aytemur ile Erdem İsotçu’yu renklerine bağladı. Yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak isteyen Yeşilyurt Belediyespor, iç transferde ise Osman Çavdar ve Talat Akça ile sözleşme yeniledi.

Turuncu yeşilliler dış transferde daha önce Karaköprü Belediyespor’dan sağ bek Ziya İstek, Ceyhan Belediyespor’dan orta saha Cuma Nasır, Elaziz Belediyespor’dan stoper Vedat Taşdemir ve Kilis Belediyespor’dan kaleci Önder Biçer’i renklerine bağlamıştı.

TEKİN: “TRANSFERDE HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ”

Yeni sezon çalışmaları hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu doğrultuda listelerinde olan oyuncularla birer ikişer anlaştıklarını söyledi. Gelecek sezon için iyi bir kadro kurma çabasında olduklarını kaydeden Tekin, “Yeni sezon transfer çalışmalarımıza sürdürüyoruz. Transferde hata yapmak istemiyoruz. Tabi bir taraftan da iç transferi hallediyoruz. Bu kadronun üzerine takviyeler yapıyoruz. Listemizde olan bazı oyuncularla görüşüyoruz. İnşallah yeni sezon bizler için güzel geçer” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • turgutalp (7 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyespor bu yıl banko şampiyon olacak İnşallah.yeterki akıllı hareket edilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelms (7 yıl önce)
    İsmail Tekin merak ediyorum belediyenin parası biterse hangi takımı çalıştıracsksın bitmez gerçi de Allahtan üniversitede bilinçli insanlar var da gidemezsin oraya Dursun Sucu hocamada sitemim malatyada onca genç hocamız varken bu insani takımin başına getirmesinden dolayı VESSELAM...
    0
    0
    Yanıtla