SON DAKİKA
SON DEPREMLER

.. Ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor 3'üncü Ligde

0
Güncellendi - 2019-05-14 05:18:20
.. Ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor 3'üncü Ligde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-off 2.Kademe maçında Ağrı 1970 Spor ile Trabzon’da karşı karşıya gelen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmayı 1-0 kazandı ve 3.Lig’e yükseldi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-off 2.Kademe maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ağrı 1970 Spor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı Yeşilyurt Belediyespor, 80.dakikada Alaattin Közen’in attığı golle 1-0 kazanarak, şampiyon oldu ve 3.Lig’e adını yazdırdı.

Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı İzmir Bölgesi B Klasman Hakemi Emre Kargın yönetti. Kargın’ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi B Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Han ile Manisa Bölgesi B Klasman Yardımcı Hakemi Oğuz Akyüz yapıyor. Mücadelede, İzmir Bölgesi C Klasman Hakemi Önder Turgay Demirdak ise dördüncü hakem olarak görev yapıyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahaya Gökhan Zirekli, Kaiumzhan Sharipov, Ramazan Çavuş, Selim Dağ, Yunus Emre Eserdi, Deniz Işık, Erhan Gözetlik, İbrahim Tokay, Cemre Atmaca, Mehmet Güler ve Alaattin Közen on biriyle çıktı.

Ağrı 1970 Spor ise Nejdet Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Emrah Turan, İbrahim Akyüz, Veysel Kılıç, Barış Kılıç, Celal Geyik, Rıdvan Kaval, Hakan Çakın, Ayberk Kutluğ Tuncer ve İsmael Kone on biriyle mücadele etti.

Mücadelenin başlama düdüğüyle her iki takım oyuncuları, bir süre hareket etmeyerek, BAL’daki kontenjan uygulamasını protesto etti.

Dakika 4: Cemre Atmaca’nın pasında sol çaprazda topla buluşan Kaiumzhan Sharipov sert vurdu kaleci Nejdet Şahin son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

Dakika 6: Barış Kılıç ceza sahası dışından sert vurdu kaleci Gökhan Zirekli topu kontrol etti.

Dakika 25: Yeşilyurt Belediyespor’da sağdan kazanılan serbest vuruşu Cemre Atmaca kullandı. Cemre’nin arka direğe ortasında Kaiumzhan Sharipov dokundu kaleci Nejdet Şahin çizgi üzerinde topa müdahale etti ve gole izin vermedi.

Dakika 27: Yeşilyurt Belediyespor Kaiumzhan Sharipov ile hızlı geldi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Kaiumzhan Sharipov istediği gibi vuramayınca mutlak bir gol kaçmış oldu.

Dakika 28: Ağrı 1970 Spor’da kazanılan serbest vuruşu Rıdvan kullandı. İsmael Kone’den önce kaleci Gökhan çıktı ve topu kontrol etti.

Dakika 32: Veysel Kılıç topu sürdü ve ceza sahası dışından şansını denedi kaleci Gökhan Zirekli topu rahatlıkla kontrol etti.

Dakika 33: Ayberk’in uzun pasında Kone kafayla indirdi ceza sahası sol çaprazda Oğuzhan sert vurdu top direkten döndü.

Dakika 36: Malatya Yeşilyurt Belediyespor gole çok yaklaştı. Ramazan’ın akıl dolu pasında sağdan ceza sahasına giren Selim Dağ kaleciyle karşı karşıya kaldı. Selim, içeriye çıkarmak yerine kaleye vurdu top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 37: Ağrı 1970 Spor’da Veysel’in kullandığı serbest vuruşta kafalardan seken topa son olarak Hakan dokundu top yandan auta çıktı.

Dakika 36: Malatya Yeşilyurt Belediyespor gole çok yaklaştı. Ramazan’ın akıl dolu pasında sağdan ceza sahasına giren Selim Dağ kaleciyle karşı karşıya kaldı. Selim, içeriye çıkarmak yerine kaleye vurdu top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 37: Ağrı 1970 Spor’da Veysel’in kullandığı serbest vuruşta kafalardan seken topa son olarak Hakan dokundu top yandan auta çıktı.

Dakika 44: Selim Dağ’ın sola pasında Alaattin topu ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt olduğu gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Mücadelenin ilk yarının sonuna oynanmamış süre olarak 1 dakika ilave edildi.

İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Dakika 47: Ağrı 1970 Spor’da Veysel’in havalandırdığı topa Oğuzhan vurdu top kaleci Gökhan’da kaldı.

Dakika 48: Ağrı 1970 Spor’da Emrah’ın sert vuruşunda defansa çarpan top kornere çıktı. Veysel korneri kullandı Yeşilyurt Belediyespor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 58: Ağrı 1970 Spor’da sağdan Veysel’in kullandığı korner atışında savunmadan seken topa ceza sahası dışında Emrah Turan vurdu top faklı şekilde yandan auta çıktı.

Dakika 61: Yeşilyurt Belediyespor’da sağdan kazanılan korneri Deniz kullandı. Deniz’in ortasında penaltı noktası üzerinde Yunus Emre kafayı vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 63: Yeşilyurt Belediyespor etkili geldi. Selim Dağ sağdan ceza sahasına girdi ve içeri çevirdi. Geriden gelen Alaattin istediği gibi vuramayınca tehlike sonlandı.

Dakika 68: Ağrı 1970 Spor’da sağdan kullanılan köşe vuruşunu Veysel kullandı. Veysel’in ortasında savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

Dakika 69: Ağrı 1970 Spor’da Veysel’in kullandığı serbest vuruşta Kone kafayı vurdu, yükselik kazanan top kaleci Gökhan’da kaldı.

Dakika 73: Ağrı 1970 Spor net bir fırsattan yararlanamadı Uzun pasta Emrah kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Emrah’ın vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.

Dakika 76: Ağrı 1970 Spor’da Veysel’in kullandığı korner atışında İsmael Kone kafayı vurdu top kaleci Gökhan’da kaldı.

Dakika 77: Ağrı 1970 Spor’da Oğuzhan’ın ceza sahasından sert şutunda top üstten auta çıktı.

Dakika 80: Malatya Yeşilyurt Belediyespor golü buldu. Ağrı 1970 Spor defansının hatasında Alaattin Közen topla buluştu. Alaattin Közen, ceza sahası sol çaprazdan sert vurdu ve top ağlara gitti: 1-0.

Dakika 85: Emrah’ın sağdan pasında Oğuzhan ceza sahası ön çizgisi üzerinde Ramazan Çavuş’un müdahalesiyle yerde kalınca hakem faulü verdi.

Dakika 86: Ağrı 1970 Spor’da kaleyi karşıdan gören noktadan kazanılan serbest vuruşu Rıdvan kullandı top, farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 90: Ağrı 1970 Spor soldan serbest vuruş kazandı. Topun başına Veysel geçti. Veysel’in ortasında Deniz kafayı vurdu top kornere çıktı. Veysel’in kullandığı korner atışından Seyit kafayı vurdu defansa çarpan top kornere çıktı.

Maçın sonuna oynanmamış süre olarak 5 dakika ilave edildi.

Dakika 90+3: Yeşilyurt Belediyespor’da Selim Dağ soldan ceza sahasına girdi ve sert vurdu top üstten auta çıktı.

Karşılaşma 1-0 Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatya Gazetesi- iha (Trabzon)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • buzdolabı servisi (4 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesini Spora katkısından ötürü tebrik ederim.. Malatya'da Profesyonel ligde Yeni Malatya dışında Artık Yeşilyurt Belediye var.Gurbette İki takımın takipçisi olacağız.. https://www.izmirservis-tr.com/
    0
    0
    Yanıtla
  • ata (4 yıl önce)
    Tebrikler Yeşilyurt Belediyesporumuza. Başta hocamıza,oyuncularımıza en çokta bu kulübün mimari sayın Hacı Uğur Polata teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal AKGÜL (4 yıl önce)
    AHA BİR YİĞİT GELİYİ GELİYİKİ HEMDE NE GELİYİ.....
    0
    0
    Yanıtla
  • sevgi (4 yıl önce)
    belediyelerin maaş yatack para yok şu duruma bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)
    Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah temennim o ki seneye ikinciliğe çıkar Malatya İdmanyurdu da üçüncü lige çıkar ve malatyasporumuzda Avrupa kupalarında mücadele eder üste Malatyamizin artık sayılı illeri arasına girer olabikirmi elbette olur yeterli hep destek tam destek olalım sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • Fidancı (4 yıl önce)
    Bu şampiyonluk DURSUN SUCU BAŞKANIMA ve bütün malatya sporuna hayırlı olsun.Büyük başkan allah ömrünü uzun etsin allah seni başımızdan eksik etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    3.lige yükselen Yeşilyurtsporumuzu tebrik ederim.İnşallah 3.ligde de başarılı olur ve 2.lige yükselir.Bunun için takıma takviye gerekir.Başta teknik ekip ve futbolcular olmak üzere bizlere bu sevinci yaşattıkları için bol bol teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Demokrat Tecdeli (4 yıl önce)
    Keşke halkın paraları işe futbol a değilde amatör sporlara destek verilse
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takım amatör takımdı zaten... Destek verildiği için çıktı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fettah (4 yıl önce)
    Başkan a futbolcu lara teknik ekip teşekkürler. İnşallah seneye de Şampiyon oluruz 2.lige çıkarız. Malatya nın Yeşiyurdu hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun inşallah seneye de 2.lig coşkusu yaşarız. Tebrikler yeşilyurtspor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Basta.hayeti.hocaya.yardimcilarini.oyunculari. Emegi.gecen.herkesi.kutlarim.3.lige.hos.geldin. Yesilyurt malatya.halkini.kutlarim.selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Tebrikler beyler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (4 yıl önce)
    Helal olsun seneye inşallah 1 takimimiz daha çıkar 3.lige
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin. Emeği geçen herkesin ellerine ayaklarına sağlık. ŞAMPİYON YEŞİLYURT BELEDİYE SPOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun Yeşilyurtspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz Özcan ?. (4 yıl önce)
    Şampiyon Yeşilyurt Malatya spor
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    tebrikler 3.lige çıktık
    0
    0
    Yanıtla
  • İRFAN (4 yıl önce)
    YEŞİLYURT BELEDİYE SPORA 3.LİGDE BAŞARILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz Özcan ?. (4 yıl önce)
    Maçı TRT Kurdi canlı veriyor maç 0 0 devam ediyor
    0
    0
    Yanıtla