SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'de Galibiyet Sevinci

0
Güncellendi - 2016-09-27 21:24:36
M.Yeşilyurt Belediye'de Galibiyet Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta ligin ilk haftasında sahasında Tunceli ekibi 62 Pertek Spor’u 2-0 yenerek, lige iyi bir başlangıç yapan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da yüzler gülüyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk maçını kazanarak, sezona iyi bir başlangıç yapan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, haftayı averajla ikinci sırada tamamladı.

Takımın tecrübeli oyuncusu Vedat Taşdemir, sezonun ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini ifade ederek, 62 Pertek Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Taşdemir, sezona iyi hazırlandıklarını ve lige iyi başlamak istediklerini kaydederek, “Galip geleceğimizi biliyorduk. Aslında gol birazda gecikti. Daha farklı olmasını istiyorduk ama yine de istediğimizi aldık. Yolumuz bundan sonra daha açık olacak” dedi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un forvet oyuncusu Erdal Küçükkara ise hem galip geldikleri hem de gol attığı için mutlu olduğunu söyledi.

Küçükkara, “Golden önce takımın kazanması bizim için önemliydi. Güzel bir start verdik. Kazandığımız için mutluyuz. Artık Şehit Kamil Belediyespor maçına yoğunlaşacağız” diye konuştu.

Defans oyuncusu Oğuzhan Akar da sezona iyi başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “İlk maç, zor olacağını biliyorduk. Golde geç geldi ama neticesinde gollerimizi bulduk ve galip geldik. Galibiyetleri seri haline getirmek istiyoruz. İyi çalıştık ve iyi başladık. Fizik olarak iyi durumdayız. Önümüzdeki maçları kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız