SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'de Transfer Çalışmaları

0
Güncellendi - 2016-06-17 01:18:05
M.Yeşilyurt Belediye'de Transfer Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Malatya ekibi, bu noktada kadrosunu daha da güçlendirmek adına yoğun bir mesai harcıyor.

BAL Ligi’nde bu sezon iddialı olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor transferde hareketli günler geçiriyor. Hem iç hem de dış transferde görüşmelerini sürdüren yönetim, mali yapısına uygun ve takımı hedefine taşıyacak oyuncularla anlaşmak için çalışıyor.

Şuana kadar iç transferde kaleci Mahir, futbolcular Oğuzhan, Murat, Turgut, Cihan ve Mert Ali ile anlaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, dış transferde ise kaleci Önder Biçer, Ziya İstek, Vedat Taşdemir ve Cuma Nasır’ı kadrosuna kattı.

Transfer çalışmaları kapsamında iç transferde 1, dış transferde ise 3 oyuncuyla daha görüşecek olan Malatya ekibi, bu oyuncularla masaya oturmaya hazırlanıyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, bu doğrultuda iyi bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını ifade etti.

Sucu, teknik direktör İsmail Tekin’in hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Şuana kadar iç ve dış transferde anlaştığımız futbolcular var. Şuanda görüşme içerisinde olduğumuz futbolcularda bulunuyor. Sezona iddialı, mücadeleci ve oynadığı futbolla herkese zevk veren bir kadroyla başlamak istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

malatyayeşilyurtbeledyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız