SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'de Transfer

0
Güncellendi - 2016-06-15 19:29:19
M.Yeşilyurt Belediye'de Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında iç transferde 6, dış transferde ise 4 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Gelecek sezon üst sıraları hedefleyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor geçen sezon kadrosunda bulundurduğu Kaleci Mahir, Sol bek Oğuz, Forvet Turgut, stoper Murat, orta saha oyuncuları Mert Ali ve Cihan Ak ile yeniden anlaştı. Turuncu yeşilliler dış transferde ise Karaköprü Belediyespor’dan sağ bek Ziya İstek, Ceyhan Belediyespor’dan orta saha Cuma Nasır, Elaziz Belediyespor’dan stoper Vedat Taşdemir ve Kilis Belediyespor’dan kaleci Önder Biçer’i renklerine bağladı.

"LİSTEMİZDE OLAN BAZI OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Yeni sezon çalışmaları hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, transfer çalışmalarını her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Gelecek sezon için iyi bir kadro kurma çabasında olduklarını kaydeden Tekin, “Yeni sezon transfer çalışmalarımıza başladık. Hata yapmamak için en ince ayrıntıyı bile düşünüyoruz. Tabi hali hazırda elimizde de kaliteli bir kadro var. Bu kadronun üzerine takviyeler yapıyoruz. Listemizde olan bazı oyuncularla görüşüyoruz. Ziya, Cuma, Önder ve Vedat tanıdığımız oyuncular. Umarım yeni sezonda bize katkıları düşündüğümüz gibi olur. Bu oyuncular dışında iç transferde yeniden anlaştığımız futbolcular var. İnşallah yeni sezon bizler için güzel geçer” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kızılelma (7 yıl önce)
    Bal liginde malatyada hangi takımda para var ismail tekin orda bu zihniyetle olmaz yazık....
    0
    0
    Yanıtla