SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'nin Azeri Golcüsü

0
Güncellendi - 2017-11-10 03:56:47
M.Yeşilyurt Belediye'nin Azeri Golcüsü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Azeri golcüsü Royal Najafov, Azerbaycan’da gol krallığı mutluluğunu yaşadığını belirterek, aynı performansı sergileyip, Türkiye’de de gol krallığı yaşamak istediğini söyledi.

Azerbaycan 1.Ligi’nde gol krallığı yaşayan ve sezon başında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a konuk olan Royal Najafov, performansını bulmaya başladı. Elazığ Yolspor deplasmanında iki gol kaydeden Azeri golcünün takım arkadaşlarıyla arasındaki diyalog, çalışkanlığı ve hırsı teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

“BİZ,’BİR MİLLET İKİ DEVLETİZ”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da güzel bir ortam olduğunu ve kısa sürede uyum sorununu atlattığını ifade eden Azerbaycanlı golcü, “Azerbaycan’dan geldim. Azerbaycan ve Türkiye hemen hemen aynı ülke, biz ona ‘bir millet iki devlet diyelim.’ Kardeş ülkeyiz. Hemen hemen aynı dili konuşuyoruz. Azerbaycan’dan Malatya’ya geldim, sadece ortam değişikliği oldu. Hocalarım ve takım arkadaşlarımın sayesinde uyum sorununu hallettim. Takımda güzel bir ortam var. Geldiğimden buyana herhangi bir yabancılık çekmedim” diye konuştu.

“YEŞİLYURT BELEDİYESPOR’DA GOL KRALLIĞI YAŞAMAK İSTİYORUM”

Najafov, Azerbaycan’da gol krallığı yaşadığını anımsatarak, şunları söyledi: “Her zaman hocalarım, takım arkadaşlarım ve taraftarların, dışarıdan söylenenleri yapmaya çalışıyorum. Her zaman ben, kendi kendimi baskı altına almaya çalışıyorum. Birinin bir şey söylemesi beni hiçbir zaman baskı altına almaz. Ben her aman bir yaptımsa iki, iki yaptımsa üç yapmaya çalışırım. Kendimde hata ararım ve bunu düzeltmeye çalışırım. Azerbaycan’da gol krallığı yaşadım. Malatya’ya da takıma yardımcı olmaya geldik. Allah nasip ederse burada da gol kralı olurum.”

“ÜST SIRADAKİ TAKIMLARLA ARAMIZDAKİ PUAN FARKINI AŞAĞIYA ÇEKECEĞİZ”

Azeri golcü, gruptaki her takıma saygı duyduklarını belirterek, “Biz, hiç kimseden kendimizi zayıf görmüyoruz. Dersimspor ve Adıyaman 1954 Spor karşılaşmalarını herkes izledi. Dersimspor’a 1-0 kaybettiğimiz karşılaşmada hakemin çok büyük bir hatası vardı. Gol pozisyonunda 3-4 metrelik bir ofsayt vardı, o pozisyon olmasaydı en kötü ihtimal beraberlikle dönecektik. Adıyaman 1954 Spor karşılaşmasında ise tamda birinci dakikada benim bir pozisyonum var. O pozisyonda hakem penaltıyı vermedi, döndü bizim ceza sahamızda hiçbir şey yok, penaltı verdi ve maç başka bir yere döndü” dedi.

İyi bir ekip olduklarını dile getiren Najafov, “Kötü takım olduğumuzu düşünmüyoruz. Liderle aramızda 6 puanlık bir fark bulunuyor. Bu o kadarda büyük bir fark değil. İki maçlık bir fark bulunuyor. Deplasmanda o takımları yenebileceğimize inanıyoruz. Orada kadarda puan farkını aşağıya çekeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız