SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'nin Kampı Sürüyor

0
Güncellendi - 2016-12-31 04:16:18
M.Yeşilyurt Belediye'nin Kampı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Antalya’daki devre arası kamp çalışmaları çerçevesinde güç depoluyor.

Grup’ta, ligin ilk yarısını lider Adıyaman 1954 Spor’un 1 puan gerisinde 28 puanla ikinci sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Gündüz saha, akşam ise salonda çalışmalarını sürdüren turuncu yeşilliler, ikinci yarıya iyi başlayıp, sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemenin hesaplarını yapıyor.

Ligin ilk yarısında 12 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, şampiyonluk yarışında ilk iki içerisinde yer almayı başardı. Lider Adıyaman 1954 Spor ile arasında 1 puanlık fark bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıda daha farklı bir görüntü çizmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Takımın golcü futbolcusu Ndong-Meye Laurys (Loris Meye), devre arası kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade ederek, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Meye, ligin ilk yarısında iyi bir görüntü ortaya koyduklarını kaydederek, zirvenin sadece 1 puan gerisinde olduklarını, ikinci yarıda sergileyecekleri performansla hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti.

Takımın ilk yarıda iyi bir ivme yakaladığını ve bunu ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini dile getiren golcü futbolcu, “Biz iyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Bu iyi gidişi sürdürüp, şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Teknik heyetimizin önderliğinde iyi çalışıyoruz. Maçlara iyi hazırlanıyoruz. Takımımızın hedefi belli ve bizde bu hedef doğrultusunda mücadele ediyoruz. Grup’ta iddialı takımlar var ama biz hedefe ulaşacak kadro kalitesine sahibiz. Bunu da hep birlikte başaracağız ve takımı bir üst lige çıkaracağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız