SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediyespor Galibiyetle Başladı

0
Güncellendi - 2016-09-25 18:15:26
M.Yeşilyurt Belediyespor Galibiyetle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Tunceli ekibi 62 Pertek Spor’u 2-0 yendi. Malatya'nın BAL'daki diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ise deplasmanda 1954 Adıyamanspor'a 2-1 mağlup oldu.

M.YEŞİLYURT BELEDİYE GALİP..

Yeşiltepe 3 nolu sentetik sahada oynanan karşılaşmayı Burak Altınel, Fikret Merih Kılıç ve Mehmet Koç hakem üçlüsü yönetti.

Yeşilyurt Belediyespor Mahir, Bedrettin, Erdem, Erdal, Yusuf Çelik, Vedat, Harun, Ziya, Oğuzhan, Cihan ve Alfonso on biriyle sahaya çıktı. Tunceli temsilcisi 62 Pertek Spor ise Fatih, Hasan, Muratcan, Yusuf, Emre, Serkan, Emirhan, Ferhat, Kenan, Mazlum ve Enis on biriyle mücadele etti. (Fotoğraf bu maçtan)

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı. İkinci ayrının 51. dakikasında Yeşilyurt Belediyespor’dan Yusuf Çelik penaltı atışından yararlanamadı.

Karşılaşmanın 56. dakikasında Yusuf’un sağdan ortasında Erdal Küçükükkara kafa vuruşuyla Yeşilyurt Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. 60. dakikada Cihan sol taraftan topu taşıdı ve kaleye şutunu gönderdi, kaleci Fatih topu çıkarttı. Geri dönen top Cihan’ın önünde kaldı, bu futbolcu bu kez ceza sahası içerisine orta yaptı Alfonso topun gelişine vurdu bir kez daha kaleci Fatih çıkarttı. Dönen topu Yusuf Çelik ağlara gönderdi. Maçta başka gol olmayınca Yeşilyurt Belediyespor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Yeşilyurt Belediyesporlu futbolcular galibiyeti, sezon hazırlıkları esnasında ayağı kırılan ve ameliyat olan Cuma Nasır’a hediye etti.

“FARKLI KAZANABİLİRDİK”

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, “İlk maçı kazasız, belasız atlattığımız için mutluyuz. Futbolcuların şampiyonluk için o dirençlerini de görünce bizim için bir kazanç oldu” dedi.

Tecrübeli teknik adam, farklı kazanabilecekleri karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “62 gündür yeni sezona hazırlanıyoruz. Hazırlıklar kapsamında 6 hazırlık maçı oynadık. Sonucunda da lig müsabakaları başladı. 62 Pertek Spor bu grubun yeni bir takımı. Güzel futbolcularından kurulu bir takım olduğunu gördük. Tabi ki bir taviz vermiş olsaydık, oyunu soğutmaları, oyundan düşürmeleri gibi bir takım hadiselere sebebiyet verebiliyorlardı ama bunun içinde hazırlıklıydık. İlk yarı dört net gol pozisyonunu değerlendiremedik. Bunu da doğal olarak kabul ediyorum. Fakat neticede rakibin 55 dakikalık bir dirençleri oldu. Maçın sonuna doğruda tamamen Yeşilyurt Belediyespor’un hakimiyeti altında geçen bir maç oldu. Biraz daha gayretli olsaydık, oyuna yeni giren arkadaşlarımız konsantre olsaydı, maç farklı da biterdi.”

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR DEPLASMANDA MAĞLUP

Malatya’nın BAL Ligi 2. Grup’taki bir diğer temsilcisi İnönü Üniversitesispor ise deplasmanda şampiyonluğun güçlü adaylarından Adıyaman 1954 Spor ile karşılaştı.

Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Halil İbrahim Sert, Kadir Öksüz ve Ahmet Fındık hakem üçlüsü yönetti. Mücadeleyi Adıyaman 1954 Spor 2-1 kazandı.

BAL 2. Grup’ta oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Kahramanmaraş Fidanspor-1920 Maraşspor: 0-1

Adıyaman 1954 Spor-İnönü Üniversitesispor: 2-1

Elazığ Yolspor-Şanlıurfa 11 Nisan: 0-1

Karaköprü Belediyespor-Elazığ DSİ: 4-1

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-62 Pertek Spor: 2-0.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

maç1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız