SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Bu Konağa Geçecek

0
Güncellendi - 2016-04-13 01:00:13
M.Yeşilyurt Bu Konağa Geçecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor, futbolun yanı sıra diğer amatör branşlar içinde kolları sıvadı. Kulüp, Yeşiltepe'de yaptırılan semt konağında masa tenisinden santranca, voleyboldan basketbola, tekvandodan okçuluğa kadar birçok spor branşında çocuk ve gençlere eğitim vermeye hazırlanıyor. Salon sporları için her şeyin en ince ayrıntına kadar düşünüldüğü konakta, engellilerde yapılacak olan faaliyetlerden en güzel şekilde faydalanabilecek.

"SALON SPORLARINDA ÇOK İYİYİZ"

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, salon sporlarına büyük önem verdiklerini kaydederek, elde edilen başarıların bunu en güzel şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

Sucu, "Güreşte, geçtiğimiz yıl bir sporcumuz Avrupa üçüncüsü oldu. Çok iyi bir güreş takımına sahibiz. Güreşçilerimiz, Yeşilyurt'ta kendileri için tahsis edilen tesiste çalışmalarını sürdürüyorlar. Güreşçilerimize çok büyük destek veriyoruz. Masa tenisinde çok iyiyiz. İyi bir altyapımız var. Masa tenisi sporcularımızda Yakınca Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdürüyorlar. Voleybol, basketbol, satranç branşlarında iyi bir ekibimiz var ve başarılarda beraberinde geliyor" diye konuştu.

"O BİNA, BÖLGEYE ÇOK BÜYÜK BİR HİZMET SUNACAK"

Yeşiltepe'de kendilerine tahsis edilecek binada çeşitli branşlarda sporculara eğitimler verileceğine dikkat çeken Sucu, şunları söyledi:

"Yeşiltepe'de Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın bir düşüncesi var. İnşallah o düşüncesi hayata geçer. Başkanımızın bize verdiği talimat yeni yapılan semt konağını değerlendirmemiz yönünde. O bina, bölgeye çok büyük bir hizmet sunacak. Okçuluk branşında faaliyet gösteren sporcularımızı o konağa getireceğiz. Masa tenisi, tekvando, satranç sporcularımızı oraya getireceğiz. Ayrıca yaz spor okulunu oraya taşımayı düşünüyoruz. Tesisimizin içerisinde basketbol ve voleybol sahamızda var. Konağın 150 metre aşağısında da Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün futbol sahaları bulunuyor. Futbolda da 9-13 yaş grubuna eğitim vereceğiz. O bina bize geçerse hem salon sporları hem de altyapı için müthiş bir yapılanma olacak. O bina sadece Yeşiltepe'deki sporcularımıza değil Dilek, Topsöğüt, Şahnahan'daki çocuklarımızda oraya gelecek. Bu anlamda müthiş bir tesis olacak."

"SPORU YAYMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Sucu, Yeşilyurt'u iki yıl sonra herkesin farklı bir yerde göreceğini kaydederek, "Okçuluk branşının geçen yıldan itibaren kulüp bünyesinde başladığını dile getiren Sucu, "Başkanımız okçuluk sporuna büyük önem veriyor. O binadaki bir katı okçuluk branşına tahsis edip, kalan iki katı da diğer branşlara tahsis edeceğiz. Çok güzel bir tesis ve sporcularımız için her şey düşünüldü. Ailelerimizde çocuklarını getirdiklerinde tesisten faydalanabilecek. Bunun yanı sıra engelli sporcularımızı da unutmadık. Engelli sporcularımızda tesisten en iyi şekilde faydalanacaklar. Sporun her dalında olmaya çalışıyoruz. Yeşilyurt İlçesine sporu yaymaya çalışıyoruz. Biz, herkesin spor yapmasını istiyoruz" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız