SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Eliboş Dönüyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:31
M.Yeşilyurt Eliboş Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz Malatya Yeşilyurtspor, ligin 12’nci haftasında deplasmanda Kilis Belediyespor’a 2-0’lık skorla boyun eğdi.

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden temsilcimiz Malatya Yeşilyurtspor, ligin 12’nci haftasında deplasmanda Kilis Belediyespor’a konuk oldu. Zorlu rakibi karşısında pek bir varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Kilis Belediyespor’da forma giyen 44 Malatyaspor’un eski golcüsü Selim Dağ’da bu maçta forma giydi. Dağ, zorlu karşılaşmada takımın ikinci golüne imza attı. Zorlu doksan dakikayı Niğde Bölgesinden Ramazan Kaya, Ferhat Sevmez ve Ali Selim Müşteri üçlüsü yönetti.

Maça etkili bir başlangıç yapamayan Yeşilyurtspor, rakip takımın ataklarına ilk yarının bitimine son beş dakika kalaya kadar dur diyebildi. Karşılaşmanın 40’ncı dakikasında Utku Başman’ın golüne engel olamayan Yeşilyurtspor, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. karşılaşmanın ikinci yarısında eşitlik sayısını arayan yeşil beyazlılar, karşılaşmanın 63’ncü dakikasında Malatya’nın yetiştirdiği yetenekli Selim Dağ’ın golüne engel olamadı ve karşılaşmada 2-0 geriye düştü. Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın ataklarından gol sesi çıkmadı ve Yeşilyurtspor zorlu rakibi karşısında eli boş döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız