SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Gol Yağdırdı:7-0

0
Güncellendi - 2015-12-30 00:44:37
M.Yeşilyurt Gol Yağdırdı:7-0
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta Malatya Yeşilyurtspor, Tunceli ekibi Ovacık Belediye Ulaş Spor'u 7-0 mağlup etti.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan ilk yarının son karşılaşmasında Malatya Yeşilyurtspor, grupta henüz puanı bulunmayan Belediye Ulaş Spor'u konuk etti. Sinan Özcan, Mustafa Uslu, Uğur Akgül hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleyi Malatya Yeşilyurtspor 7-0 kazandı. Malatya Yeşilyurtspor'un gollerini 2 ve 45. dakikada Mert Ali Turgut, 49. dakikada Ahmet Kılıç, 57 ve 64. dakikada Engin Bilici, 75. dakikada Cumali Kılınç ile 90. dakikada Cihan Ak kaydetti.

Malatya Yeşilyurtspor'un tecrübeli futbolcusu Engin Bilici, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyorduk. Eksik arkadaşlarımız olmasına rağmen galip gelmesini bildik. İnşallah devre arasını iyi değerlendirip, ikinci yarı üst sıraları zorlarız" dedi.

Takımın forvet oyuncusu Cihan Ak, takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Güzel bir futbol oynadık. Takım olarak iyi mücadele ettik ve farklı bir galibiyetle ilk yarıyı tamamladık. Mutluyuz. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız