SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Hatay Ekibini Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2016-03-06 17:51:08
M.Yeşilyurt Hatay Ekibini Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, Hatay ekibi Belen Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Muhammet Ali Metoğlu, Mürvet Yavuztürk, Ali Toraman hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurtspor, 4. dakikada Cihan Ak'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Belen Belediyespor, 16. dakikada Malatya Yeşilyurtspor defansının hatası sonrası Uğur Kurun'un kafa golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla noktalandı.

Mücadelenin ikinci yarısında daha iyi bir performans ortaya koyan Malatya Yeşilyurtspor, 64. dakikada Mart Ali Turgut'un penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Golden sonrada atakları sürdüren Malatya Yeşilyurtspor'da 67. dakikada bir kez daha Mert Ali Turgut sahneye çıktı ve durumu 3-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Malatya Yeşilyurtspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Belen Belediyespor, 87. dakikada Özgür Bayır ile penaltı atışından yararlanamadı.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan kaleci Volkan Tuncel, "Bu galibiyeti bugün doğum günü olan yeğenime armağan ediyorum. Arkadaşlarımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Güzel maç oldu. Net bir galibiyet. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü İsmail Tekin ise, "İki yarılı bir maç oldu. İlk yarısı maçın başında golü bulduktan sonra gol yiyene kadar geçen sürede tempomuzu düşürerek oynadık. O sürede biraz rahatlık geldi. Arkasından rakip duran toptan bir gol buldu. Skor 1-1 olunca geriye kalan süreç içerisinde rakip takım kalan 15 dakikada oyunu oynatmadı. Yattılar, kalktılar, topu dışarıya attılar. Sahanın içerisinde 15 dakika oynanmayan bir süre vardı" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, ikinci yarıda daha farklı bir takım olduğunu belirterek, "Arka arkaya iki gol geldikten sonra 3-1 galip duruma geçtik. Geride kalan 20 dakikalık süreçte içerisinde yakaladığımız pozisyonlarda biraz becerikli olsaydık, çok daha farklı bir galibiyet alacaktık. O da bize lazımdı ama maalesef olamadı. Küme düşme mücadelesi veren takımlara karşı zorlanacağız ama ilk yarıda bizimde hatamız vardı. Ama oyunu 90 dakika bırakmayarak, hele de ikinci yarıdaki oyun anlayışı net 3-1'lik galibiyeti getirdi" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız