SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt İç Transferi Hallediyor

0
Güncellendi - 2017-06-18 03:05:24
M.Yeşilyurt İç Transferi Hallediyor
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan ve 3. Lig hayalini gerçekleştiremeyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için kolları sıvadı.

Dış transferde listelerinde bulunan isimlerle görüşen yönetim, iç transferde ise büyük bir mesafe kat etti. Yönetim, iç transfer çalışmaları kapsamında kaleci Önder Biçer, Cuma Nasır, Erdem İsotçu, Murat Avcu, Bedrettin Bulguru, Yusuf Kaygusuz ve Osman Çavdar ile yeniden anlaştı.

İlk olarak takım kaptanı Cuma Nasır ile anlaşan yönetim, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Geride kalan sezonda şampiyonluk hayalini gerçekleştiremeyen turuncu yeşilliler, yeni sezona iddialı bir kadroyla başlayıp, hedefini gerçekleştirmek istiyor.

TAKIM İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kulüp bünyesinde faaliyet gösteren antrenör ve sporcularla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesisleri Beylerderesi Şelale’de verilen iftar davetine; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Kulüp İkinci Başkanı Şahin Özer, Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Bolat ile yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İsmail Tekin, tüm spor branşlarının antrenörleri ve sporcular katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kızılelma (6 yıl önce)
    Bu hocayla olmaz arkadasım nedir bu ismail tekin ısrarı anlamiyorum Dursun başkan olmadi bir yeşilyurt sakini olarak ben hakkimi helal etmiyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizsinsl (6 yıl önce)Kızılelma isimli kullanıcı yorumuna
    Siz yeterince takip etmiyorsunuz Çünki;çok ciddi bütçeleri olan takımlar başarılı olamadılar.Ben 90 şu yıllarda yönetici olarak kendisi ile çalıştım karakterli ve iyi hoca olduğunu düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla