SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt İçerde Kayıp:0-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:50:14
M.Yeşilyurt İçerde Kayıp:0-1
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta Dersimspor, Malatya Yeşilyurtspor'u 1-0 yendi.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Metehan Alpat, Hakan Akköl ve Serhat Akgül hakem üçlüsü yönetti.

Dersimspor karşılaşmayı, 36. dakikada Lucas Sebastian Rodriguez'in kaydettiği golle 1-0 kazandı. 

Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Dersimspor'un Arjantinli oyuncusu Lucas Sebastian Rodriguez, zorlu deplasmandan önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü Mustafa Taşar ise, iyi oynamalarına karşın mağlup olduklarını belirterek, "Zor bir maç olacağı belliydi. Böylesine kırılgan maçlarda, onlar şampiyonluğa bizde küme düşmemeye oynarken zor maç olması normal. Ama kırılma noktalarında biz çeviremedik. Yediğimiz golden önce çok net pozisyon bulduk. Maçta kim gol atarsa o sonuçla bitecek gibi görünüyordu. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum" dedi. 

Dersimspor'un teknik direktörü Erhan Koç da, ligde ilk defa bu kadar kötü oynadıklarını kaydederek, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Malatya Yeşilyurtspor fikstüre bakıldığında alt sıralarda yer alıyor ama iyi bir oyuncu kalitesi var. İyi oynamadık. Biz kazanma odaklı bir takım olduğumuz için iyi ya da kötü futbol bizi çok fazla ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız