SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt İkinci Etapta İddialı

0
Güncellendi - 2016-11-15 00:38:38
M.Yeşilyurt İkinci Etapta İddialı
A- A+ PAYLAŞ

Masa Tenisi 2. Ligi’nde mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci etap müsabakalarına iddialı hazırlanıyor.

Masa Tenisi Türkiye 2. Liginde mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı Kırşehir’e iddialı gidecek. 1. Etabı İstanbul’da yapılan ligin,2. Etap Müsabakaları 18-20 Kasım tarihlerinde Kırşehir’de yapılacak. İlk etapta aldığı sonuçlarla dikkat çeken Yeşilyurt Belediyespor, ikinci etaba iddialı hazırlanıyor.

Sezon başında mütevazi bir takım kuran ancak sıkı antrenman ve yoğun bir çalışma programı ile beklentilerin üzerinde bir başarı elde ederek Ligde ikinci sırada yer alan Yeşilyurt Belediyespor’un hedefi ligi üst sıralarda bitirip 1. Lige yükselmek. Yakınca Spor Salonunda haftanın 5 günü yoğun bir tempo ile çalışan Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi takımı, Lig takımında alt yapıdan da sporcu oynatarak geleceğin takımını kurmayı hedefliyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un maç programı ise şöyle:

Birinci gün

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR  -  BEMTED ( İSTANBUL )

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR – KONTEK ( İZMİR  )

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR – BEYOĞLUSPOR ( İSTANBUL )

İkinci gün

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR – ALTINORDU SPOR ( İZMİR )

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR – ENİS ÖZEL SPOR ( HATAY )

Üçüncü gün

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR – GİRNESPOR ( KKTC )

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR – LİN UN MTİ KIRIKKALESPOR ( KIRIKKALE ).

Yeni Malatya Gazetesi

masatenii

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız