SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt ile Gözde Akademi Arasında Protokol

0
Güncellendi - 2016-06-07 18:20:42
M.Yeşilyurt ile Gözde Akademi Arasında Protokol
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, Gözde Akademi Hastanesi ile sağlık protokolü imzaladı. Sporcuların bundan sonraki sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını ve tedavilerini Gözde Akademi Hastanesi karşılayacak.

Sporda büyük bir atılım içerisine giren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, futbolcuların sağlıklarını da düşünmeyi ihmal etmedi. Sporcuların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak, yaşanacak olan sakatlıklarda sporcuların tedavilerini en sağlıklı şekilde gerçekleştirmek amacıyla Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü ile Gözde Akademi Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı.

Gözde Akademi Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Bozyiğit, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün yeni sezonda iddialı olduklarını ve 3. Lige çıkmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydederek, kendilerinin de hastane olarak her zaman takımın yanında olduklarını belirtti.

Bozyiğit, “Bu sezon 3. Lig için mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüzün sağlık alanındaki bütün sorunlarına biz destek vereceğiz. Kulübümüzle sağlık sponsorluğu anlaşması imzalayacağız” dedi.

Sporcu sağlığının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Bozyiğit, şunları söyledi: “Futbol, travmaya son derece açık bir spor. Ümit ederiz ki sporcular herhangi bir travma ya da sakatlık yaşamasınlar. Ama sporcularla ilgili herhangi bir problem olduğunda da hastanedeki tüm ekibimizle onların yanında yer alacağız. Malatya’da en kapsamlı ve bütün branşların olduğu özel hastanesi olarak mevcut donanımlarımızla sporcularımızın yanındayız. Acil travmaya müdahale edeceğimiz insan gücü ve gerekli teknolojik altyapıya sahibiz.”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu ise, 2 yıldır Gözde Akademi Hastanesiyle devam eden bir sağlık protokollerinin olduğunu ve yeni sezon içinde bu anlaşmayı yenilediklerini ifade etti.

Sucu, “İnşallah sakatlıklar olmaz ama sakatlıklar olduğu zamanda bütün sporcu kardeşlerimizin tedavisini bu güzel hastanede yapacağız. Tabi bizim bu seneki hedefimiz belli. Rabbim de nasip ederse inşallah hedeflediğimiz noktaya geleceğiz. Çalışmalarımızı da o düzeyde yapıyoruz. Sezon öncesi de sağlık protokolümüzü yenilemiş olduk. 2016-2017 sezonunda da inşallah sporcu kardeşlerimizin gerek sezon öncesi takıma katılmaları gerekse de sezon içerisindeki oluşacak sakatlıklarda Gözde Akademi Hastanesi bize yardımcı olacak. Bizde hem ekonomik olarak hem de sağlık açısından katkı olacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız