SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Kötü Gidiyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:39
M.Yeşilyurt Kötü Gidiyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor'a 4-1 yenildi. 

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Hatay bölgesinden Mustafa Savaş, Orhan Fahlıoğulları ve Aziz Olcay Olgaç üçlüsü yönetti.

-Puanla tanışamadılar- 

İkinci yarının ikinci haftasında hala puanla tanışamayan Malatya Yeşilyurtspor, kendi sahasında grubun zorlu takımlarından Suruç Gençlikspor’a 4-1’lik skorla boyun eğdi. Yeşiltepe İlçe Stadyumunda zorlu rakibini ağırlayan mavi beyazlılar, ilk 45 dakikaya tutuk başladı. İlk yarı rakip kaleye gitmekte zorlanan mavi beyazlılar, 38 dakikada İkram Aydoğan’ın golüne engel olamadı. İlk yarıya 1-0 mağlup giren temsilcimiz Yeşilyurtspor, ikinci yarı rakip kalede gol arasa da pek etkili olamadı. Gol yollarında rakibe oranla etkisiz kalan mavi beyazlılar, karşılaşmanın 55’inci dakikasında Yeşilyurtspor’lu Muhammet Elçi’nin kendi kalesinde attığı golle 2-0 geriye düştü. Karşılaşmanın 67 dakikasında Emrah Çopa’nın kafa golü ile durumu 3-0 getiren Suruç Gençlikspor’da, son sözü karşılaşmanın 89’ncu dakikasında Sabri Bülbül söyledi. Malatya Yeşilyurtspor’un tek golünü karşılaşmanın 82’nci dakikasında Cumali Kılınç attı.

"Bu puan kayıplarının telafisini yapacağız"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Cihangir Serkan Meriç, “Rakibimiz bize oranla daha diri bir görünüm sergiledi. Skor 4-1 fakat bunda hakem faktörü önemliydi. Hakem, maçın ilk yarısında bize yapılan faulü verilmedi. O pozisyonda kalemizde golü gördük. İkinci yarı kendi hatalarımızın sonucu 2.golü gördük. Nitekim mağlup olduk. Rakibi kutluyorum. Biz henüz ilk puanımız ile tanışamadık. İnşallah diğer haftalarda bunun telafisi yapacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız