SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Maraş'ı Net Skorla Yendi

0
Güncellendi - 2018-10-14 18:31:07
M.Yeşilyurt Maraş'ı Net Skorla Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1920 Maraş Spor’u 2-0 mağlup etti.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Celil Demircan, Muhammed Enes Eskici, Dursun Zeyrek hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 23.dakikasında Deniz Işık’ın pasında Adem Şahin’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda iki takımda gol bulmak için varını yoğunu ortaya koyarken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 90.dakikada Kaiumzhan Sharipov’un penaltı golüyle durumu 2-0’a getirdi. Uzatma dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Yeşilyurt Belediyespor, rakibini 2-0 yenerek, evinde oynadığı ikinci maçı kazanmış oldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahaya Gökhan Zirekli, İbrahim Tokay, Erhan Gözetlik, Yunus Emre Eserdi, Deniz Işık, Mehmet Güler, Cemre Atmaca, Adem Şahin, Kaiumzhan Sharipov, Engin Yıldız, Ramazan Çavuş on biriyle çıktı.

Kahramanmaraş ekibi 1920 Maraş Spor ise Mahmut Arıkan, Mustafa Yaşar Boşnak, Mehmet Ballı, Kadir Demir, Mehmet Akif Alıcı, Sefa Aktepe, Abdullah Sönmez, Bünyamin Kılınç, Mustafa Maden, Volkan Süer, İbrahim Kubilay Taş on biriyle mücadele etti.

Bu arada Malatya’nın BAL’daki diğer temsilcisi Pütürge Belediyespor ise deplasmanda Şarkışla Belediyespor’a 4-0 yenilerek galibiyet hasretini sürdürdü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Yeşilyurt 3.lige çıksında bal da yerini Malatyaspor alsın. Yeşilyurt 3.lige çıkamazsa Malatyaspor u bal a yükseltecekleri yok. Pütürgeden umudum yok ne işleri varki bal da. Malatyagücü hekimhan arguvan filan olsaydı az bi hareketlilik olurdu. Grupta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Hadi be aslanlar ezin takımları.biz sizlerden baskılı ve farklı skorlar bekliyoruz.Koşun koşun iyi motive olun.2-0 az.Siz ŞAMPİYON olacaksınız.ŞAMPİYON YeşilyurtBelediyespor.
    0
    0
    Yanıtla