SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Ş.Urfa'da Puan Aldı, Lider Kaldı

0
Güncellendi - 2017-02-26 17:02:03
M.Yeşilyurt Ş.Urfa'da Puan Aldı, Lider Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol (BAL) 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Turuncu yeşilliler, puanını 44’e yükseltti ve haftayı lider olarak tamamladı.

BAL Ligi 2. Grup’ta şampiyonluk yarışı giderek kızışmaya başladı. Adıyaman 1954 Spor, bay haftası sonrası konuk olduğu Araban Belediyespor deplasmanında 3-1 mağlupken maç yarıda kaldı. Büyük bir sürprizin yaşandığı haftada kendisini gibi şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, zorlu deplasmandan 1 puan çıkarttı ve büyük bir avantaj yakaladı.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor Karaköprü Faruk Çelik Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Burak Aksak, Onur Özkan, Yunus Yıldız hakem üçlüsü yönetti.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor; Doğan Cankurtaran, Yunus Aydın, Uğur Özvardar, Mehmet Emin Aba, Cafer Elek, Mehmet Doğan, Ali Mesut, Muhammed Kurt, İbrahim Ülüm, Burçağ Başel, Ferhat Uysal on biriyle mücadele etti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise Önder Biçer, Vedat Taşdemir, Murat Avcu, Mehmet Ali Kayailli, Ziya İstek, Cuma Nasır, Özgür Dükme, Yusuf Çelik, Alfonso Da Silva Santos, Ngong-Meye Laurys ve Sefa Ayvaz on biriyle sahaya çıktı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmanın 1’inci dakikasında Vedat Taşdemir’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, 75’nci dakikada İbrahim Ülüm ile 1-1’lik eşitliği sağladı. Maçta başka gol olmayınca iki ekip sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bu yıl çıkarsa gerçekten mucize olacak. Bu kadar negatifliğe rağmen iyi direniyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (7 yıl önce)
    malatyanın bütün takımları bizimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Adıyaman 90+3 de 3.golü yiyince sahaya taraftarlar giriyor ve maç hakem tarafından iptal ediliyor.Tahminimiz ADIYAMAN 3-0 hükmen mağlup olacağıdır.Bu hafta çok önemli bir maç var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    ŞAMPİYON Yeşilyurt Belediye spor. Bu takım bizim.Tüm Malatya lılar bilsinki ŞAMPİYON Olacazz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    bu takım şampiyon olacak dışardaki düşmanlardan çok içerdeki hayinlere inat...
    0
    0
    Yanıtla