SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Taşar'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:22:49
M.Yeşilyurt Taşar'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, mevcut teknik heyet ile yola devam etme kararı alarak, tecrübeli teknik adam Mustafa Taşar ile yeniden anlaştı.

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, kulüp olarak yeni sezonla ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade etti.

Tesis ve kurumsallaşma adına geçen yıl atılan adımları daha da ilerlettiklerini kaydeden Sucu, "Takım olarak şuanda hiçbir sıkıntımız yok. Tesisleşme adına büyük adımlar attık. 1 Ağustos itibariyle tesisimizi hizmete açmış olacağız. Bunun yanında takımımıza ait bir kulüp otobüsü tahsis edilecek. Her anlamda yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi. 

Sucu, geçtiğimiz sezon takımın başına geçen ve takımın ligde kalmasında büyük emeği olan tecrübeli teknik adam Mustafa Taşar ile yeniden anlaştıklarını da açıkladı.

Taşar ile her konuda anlaştıklarını dile getiren Sucu, "Mustafa hocamızla görüştük ve her konuda anlaşmaya vardık. Mevcut teknik heyetimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada Mustafa hocamızla yeni sezonun planlamasını yapıyoruz" diye konuştu. 

Sucu, mevcut kadrolarını büyük oranda koruyacaklarını da kaydederek, "Geçtiğimiz yıl genç bir kadro oluşturduk. Bu anlamda iyi bir kadro yaptık. Mevcut kadromuzu yüzde 99 koruyacağız. Geçtiğimiz sezon BAL Ligi'nde ilk defa oynayan bir çok oyuncumuz vardı. Bu oyunlarımızda iyi bir tecrübe kazandılar. Bu anlamda bu sezon bizim adımıza çok daha farklı olacak" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili olarak teknik direktör Mustafa Taşar'ın yönetime raporunu ilettiğini dile getiren Sucu, "Hocamızla transfer çalışmaları konusunda detaylı bir görüşme yaptık. Mevcut kadromuzu koruyup, 3-4 transfer yapacağız. Şuanda transfer yapacağımız isimlerde belli. En kısa sürede Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ile bir araya gelip, çalışmalarımızı hızlandıracağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız