SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Transferi Kapattı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:14:37
M.Yeşilyurt Transferi Kapattı
A- A+ PAYLAŞ

BAL Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, transferi kapattı. 

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nin ilk yarısında istenen sonuçları alamayan Malatya Yeşilyurtspor, ikinci yarı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Kamp çalışmalarını Malatya'da gerçekleştiren Malatya Yeşilyurtspor, ikinci yarının ilk maçında Kilis Belediyespor ile karşılaşacak.

-Spor salonunda çalıştılar-

Malatya Yeşilyurtspor, ikinci yarı hazırlıklarına Yakınca Spor Salonu'nda devam etti. Malatya merkezde yağan kar sonrası sahaların uygun olmaması nedeniyle, çalışmalarını spor salonunda sürdüren takımda, antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Maç haftasında Malatya'da bir otelde kampa girecek olan Malatya Yeşilyurtspor, ikinci yarının ilk haftasında Kilis Belediyespor ile 17 Ocak Cumartesi günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

-Transfer yapılmayacak-

Grup'ta ateş hattından kurtulmanın planlarını yapan Malatya Yeşilyurtspor, şuana kadar sadece forvet oyuncusu Mert Ali Turgut'u kadrosuna kattı. Listesinde bulunan diğer futbolcularla görüşen ancak anlaşamayan Malatya Yeşilyurtspor, transferi noktalamış oldu. 

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, "Takım olarak şuana kadar sadece Mert Ali Turgut'u kadromuza kattık. Listemizde bulunan birkaç futbolcu ile görüştük ama kulüpleri ile anlaşamadık. Dolayısıyla da bu transferler gerçekleşmedi" dedi.

-Hazırlık maçlarını kazandılar-

Malatya Yeşilyurtspor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında iki hazırlık karşılaşması oynadı. Yeşilyurtspor, Kahta Kommagene Spor'u deplasmanda 5-2, Adıyaman Gapspor'u ise Malatya'da 3-1 yendi. Hazırlık maçlarında iyi bir görüntü ortaya koyan Malatya Yeşilyurtspor, Cumartesi günü deplasmanda Elazığ Yolspor ile karşılaşacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız