SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Umudu Son Haftaya Taşıdı

0
Güncellendi - 2017-04-02 17:55:25
M.Yeşilyurt Umudu Son Haftaya Taşıdı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Kahramanmaraş Sakaryaspor’u 4-0 yendi ve birincilik umutlarını son haftaya taşıdı.

Kahramanmaraş Batıpark Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Alirıza Altunbakır, Aykut Çuldan, Abdullah Polat hakem üçlüsü yönetti.

Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarısı 0-0 tamamlanan mücadelesi ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 kazandı. Turuncu yeşillilerin gollerini 68’nci dakikada Cuma Nasır, 75’nci dakikada Özgür Dükme, 80’nci dakikada Loris Meye, 85’nci dakikada Harun Aytemur kaydetti.

Ligde bitime bir hafta kala deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor’u 3-1 yenen Karaköprü Belediyespor 54 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u 53’er puanla Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor ve Araban Belediyespor takip ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • EROL (6 yıl önce)
    İnönü Üniversite takımı puan alıp Yeşilyurt yendiği taktirde grupta 1. olacaktır.Yeşilyurt takımının Araban ve Karaköprü karşısında ikili averajları iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (6 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    İnönü Üniversitesi ancak kendi memleketinin takımını yenip puan alır.Yazık ya vallahi yazık ....! Yeşilyurt İ.Ü ne yenilmesydi şimdi şampiyondu. Hadi KARAKÖPRÜ yü sıkıysa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (6 yıl önce)
    Üniversite takımı Karaköprü ile berabere kalsa bile bizim araban ile ikili averajimiz devreye girecek, Araban aradan sıyrılıp çıkacak. Emin değilim ama işin aslı bu herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Araban vede Adıyaman'a karşı ikili hemde genel averajımız iyi lakin İnönü takımı Karaköprü'den puan alamaz, almak istemez...Malesef Yeşilyurt bu ligde kalır vede İnönü ile Arguvan baraj maçı yapar vede seneye Arguvan BAL liginde yarışır.İnönü'de seneye Malatya 1.amatörde maç yapar..
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (6 yıl önce)
    GEÇTİ BORUN PAZARI KENDİ KENDİMİZ VURDUK AÇIKCA
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan doğa (6 yıl önce)
    Son hafta üniversitemizin takımı Karaköprü ile berabere kalırsa Yeşilyurt şampiyon olur kendileride baraj maçı oynamadan lige devam ederler arguvan bolgesele çıkar Malatyalı gençler üçüncü ligde top oynarlar ben üniversite takımında bu gücün olduğuna inanıyorum bakın Urfa 11 nisan takımı arabanı şampiyonluktan etti bu ligin en iyi hocaları İsmail tekin ve Murat kurt bizde her iki takımımızda iyi bu ligin en iyi takımı Yeşilyurt spor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (6 yıl önce)
    Önümüzdeki hafta İnönü üniversitesinin Karaköprüdwn puan alması lazım.Bunu Malatya için yapmalı.Hiç bir iddası Yok iken Yeşilyurt'tan 4 puan aldı
    0
    0
    Yanıtla