SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt ve 44 Malatya'da 3 Puan Hesabı

0
Güncellendi - 2016-02-04 02:04:42
M.Yeşilyurt ve 44 Malatya'da 3 Puan Hesabı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta 7 Şubat Pazar günü Malatya Yeşilyurtspor ile 44 Malatyaspor, derbi maçta karşı karşıya gelecek. Malatya Yeşilyurtspor, zirveden kopmamak, 44 Malatyaspor ise ateş hattından uzaklaşmak istiyor.

BAL 2. Grup'ta hafta sonu birbirinden çekişmeli ve önemli karşılaşmalar oynanacak. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Elaziz Belediyespor, sahasında Adıyaman 1954 Spor'u konuk edecek. Üçüncü sıradaki Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ise, dördüncü sırada bulunan Şehit Kamil Belediyespor ile 3 puan için karşı karşıya gelecek.

Ligin zirvesini ilgilendiren 2 karşılaşmanın yanı sıra alt sıraları yakından ilgilendiren maçlarda oynanacak. 44 Malatyaspor'u 2-0 yenerek, ateş hattından kurtulan ve rahat bir nefes alan Suruç Gençlik Spor, sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İslahiyespor ile sahasında karşılaşacak. Belen Belediyespor ise aynı puana sahip rakibi Elazığ Yolspor ile kozlarını paylaşacak.

Ligde birbirinden önemli karşılaşmaların oynanacağı haftada Malatya Yeşilyurtspor ile 44 Malatyaspor, Pazar günü 13.30'da Yeşiltepe Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

MALATYA YEŞİLYURTSPOR ZİRVEDEN KOPMAMAK İSTİYOR

Ligin ikinci yarısında ilk maçını 15. haftada deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile oynayan Malatya Yeşilyurtspor, rakibine 1-0 kaybetmişti.

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamayan Malatya Yeşilyurtspor, 16. haftada üst sıralardaki takımların birbirleriyle karşılaşmasını fırsat bilip, haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor.

İsmail Tekin ve öğrencileri, 16 haftayı 3 puanla tamamlayıp, hem üst sıralarla aralarındaki olan puan farkını kapatmak hem de Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçında alınan mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

44 MALATYASPOR İÇİN 9 PUAN DEĞERİNDE BİR MAÇ

Ligde zor günler geçiren 44 Malatyaspor, 15. haftada sahasında Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor'a 2-0 mağlup olmuş ve büyük bir hüsran yaşamıştı.

İkinci yarıda oynadığı 2 karşılaşmada hanesine sadece 1 puan yazdırabilen sarı kırmızılılar, kötü gidişe artık 'dur' demek istiyor.

44 Malatyaspor için ligin 16. haftasında Malatya Yeşilyurtspor ile oynayacağı karşılaşma 9 puan değerinde öneme sahip. Suruç Gençlik Spor-İslahiyespor ve Belen Belediyespor-Elazığ Yolspor karşılaşmalarının oynanacağı haftayı 3 puanla kapatmak isteyen sarı kırmızılılar, ateş hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız