SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt'a Makedon Futbolcu

0
Güncellendi - 2016-02-18 17:55:52
M.Yeşilyurt'a Makedon Futbolcu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, gelecek sezonun planlamasını yapıyor.

Sezonun ilk yarısında teknik direktör Mustafa Taşar ile çalışan Malatya Yeşilyurtspor, Taşar ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına tecrübeli teknik adam İsmail Tekin’i getirdi. Sezonu en iyi yerde tamamlamak isteyen Malatya Yeşilyurtspor, bir yandan lig mücadelesini sürdürürken, diğer yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor.

Ligde bir hafta içerisinde oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Malatya ekibi, Makedonya PRVA Ligi takımlarından Shkendija ve İstanbulspor takımlarının formasını giyen Makedon futbolcu Nuriman İsmaili’yi kadrosuna kattı.

Orta saha ve ön libero mevkilerinde forma giyebilen 27 yaşındaki Makedon futbolcu, 1,75 metre boyunda ve sağ ayağını çok iyi kullanabilme yeteneğine sahip. Türkiye’de İstanbulspor ve Edirnespor formalarını giyen İsmaili ile her konuda anlaşma sağlandı. Makedon futbolunun oturma izniyle ilgili küçük bir pürüz olduğu ancak bu sorunun büyük oranda aşıldığı öğrenildi.

“İYİ BİR TAKIMA GELDİM”

Makedonya’da Süper Lig ekibi Shkendija’ya da forma giydikten sonra Türkiye’ye geldiğini kaydeden Nuriman İsmaili, Türkiye’de İstanbulspor ve Edirnespor formalarını giydiğini ifade etti.

Makedon futbolcu, iyi bir takıma geldiğini belirterek, “Takım gerçekten çok iyi. Takımı çok beğendim. Takım çok iyi çalışıyor. İyi bir hocamız var. Çalışmalarda gayet güzel geçiyor. Takım son maçlarda da çok iyi gidiyor. Son 3 maçta 7 puan aldık. İnşallah aynı şekilde devam edecek” dedi.

Orta saha mevkiinde forma giydiğini dile getiren İsmaili, “Bu sezon bitiyor. Önümüzde 8 maç var. Seneye şampiyonluk hedefi var. İyi bir yapılanmayla inşallah gelecek sezon şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız