SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurtspor'da Taşar İstifa Etti

0
Güncellendi - 2016-01-12 16:04:28
M.Yeşilyurtspor'da Taşar İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor’un teknik direktörü Mustafa Taşar görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yönetimle yaşadığı fikir ayrılığını istifasına gerekçe gösteren Mustafa Taşar’ın görevi bırakmasının asıl nedeninin kadro dışı bırakılan kaleci Mahir Kamacıoğlu’nun kulüple ilişiğinin kesilmemesi olduğu öne sürülüyor.

Taşar, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bir yıldır büyük bir özveri ve fedakârlıkla görev yaptığım Yeşilyurtspor Kulübü’nden devre arası yönetim ile yaşadığım fikir ayrılıkları sonrası, lüzum gördüğüm gerekçeler nedeniyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte desteklerinden dolayı başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a, Yeşilyurtspor Yönetim Kurulu’na, yerel medyamıza ve geçtiğimiz sezon ligde kalma başarısı gösteren, bu sezon ise kulüp hedefleri doğrultusunda kalıcı olma adına orta sıralarda yer alan ekimizdeki birlikte çalıştığım tüm oyuncu ve teknik ekibime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeşilyurtspor camiasına ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum” dedi.

-Kulüp açıklama yaptı-

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Basın Sözcüsü Kadircan Esen ise, Taşar'ın görevi bırakmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kulüp adına açıklama yapan Esen, "Malatya Yeşilyurt Spor Kulübünün futbol takımı teknik sorumlusu Mustafa Taşar 11 Ocak'ta yönetim kuruluna vermiş olduğu istifa talebi yönetim kurulumuzca değerlendirilmiş olup , kendi talebiyle kulübümüzden ayrılmıştır. Kendisine kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız