SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt'ta Tekin Görevde

0
Güncellendi - 2016-01-14 18:05:34
M.Yeşilyurt'ta Tekin Görevde
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'da teknik direktörlük görevine İsmail Tekin getirildi.

Ligin ilk yarısında Mustafa Taşar yönetiminde 19 puan toplayan ve 6. sırada yer alan Malatya Yeşilyurtspor, ikinci yarı farklı bir teknik adamla çalışacak. Mustafa Taşar'ın yönetimle fikir ayrılığı olduğu gerekçesiyle görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Malatya Yeşilyurtspor, yine Malatyalı bir teknik direktör olan İsmail Tekin ile anlaştı. Tecrübeli teknik adam, anlaşmanın ardından takımın başına geçerek, çalışmalara başladı.

Malatya Yeşilyurtspor'un Kulüp Basın Sözcüsü Kadircan Esen, teknik direktör İsmail Tekin ile her konuda anlaştıklarını ve tecrübeli teknik adamın devre arası kamp çalışmalarına katıldığını ifade etti.

Esen, teknik direktör Mustafa Taşar'ın 'fikir ayrılığı' yaşadığı gerekçesiyle takımdan ayrıldığını kaydederek, kulüp olarak İsmail Tekin ile anlaştıklarını kaydetti.

"Hocamızın raporuna göre hareket edeceğiz"

Transfer çalışmaları konusunda henüz netleşen bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Esen, teknik direktör İsmail Tekin'in yönetime vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

Esen, Tekin'in Malatya'da devam eden kamp çalışmasına katıldığını kaydederek, "Transfer konusunda görüşme halinde olduğumuz birkaç futbolcu var ancak henüz netleşen bir durum yok. Şuana kadar kadromuza kattığımız bir futbolcu bulunmuyor. Tabi teknik direktörümüz İsmail Tekin takımı görmek istedi. Bu noktada da hocamızın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürüteceğiz" diye konuştu.

Esen, kadro dışı bırakılan futbolcuların affedildiğini de ifade ederek, "Kaleci Mahir ile ilgili herhangi bir sorun yok. Oyuncumuz hatasını anladı ve oyuncu arkadaşlarından özür diledi. Arkadaşları da bunu kabul etti. Herhangi bir sıkıntımız yok. Takımımız ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyor" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız