SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt'tan Adıyaman'a Çelme

0
Güncellendi - 2016-02-10 17:01:04
M.Yeşilyurt'tan Adıyaman'a Çelme
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, erteleme maçında Adıyaman 1954 Spor ile 0-0 berabere kaldı.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Burak Altınel, Erhan Güneş, Fikret Merih Kılıç hakem üçlüsü yönetti.

Mücadelenin ilk yarısı pozisyon açısından kısır geçerken, Malatya Yeşilyurtspor Cihan Ak ile net bir pozisyon yakaladı. Cihan'ın şutunda kaleci Sezai Yüksel topu güçlükle kornere çeldi. İlk yarının son dakikalarında ise Adıyaman 1954 Spor'un forvet oyuncusu Erdal Küçükkara, altı pas içerisinde topa dokunamadı.

p6Karşılaşmanın ikinci yarısında ise iki takımda maçı kazanmak için elinden geleni yaptı. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan ikinci 45 dakikada da gol sesi çıkmayınca takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

RAMAZAN ÇAVUŞ HASTANEYE KALDIRILDI

Malatya Yeşilyurtspor'un orta saha oyuncusu Ramazan Çavuş, karşılaşmanın ilk yarısında talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Mücadelenin 12. dakikasında rakibiyle girdiği pozisyonda yüzüne darbe alan genç oyuncu mücadeleye devam edemedi. Teknik direktör İsmail Tekin tarafından oyundan 20. dakikada alınan Çavuş, statta bekleyen ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çavuş'un kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü ve sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi.

TEKİN: "OLAĞANÜSTÜ BİR MÜCADELE VARDI"

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, "Rakibimiz güçlüydü, onun farkındaydık. Oyuna iyi ve istekli başladık. Ramazan'ın bir sakatlığı oldu ve zorunlu bir değişiklik yaptı. Oyuncumuzun ısınmadan oyuna girmesi oyunu ortaya getirdi. O bizim hızımızı da kesti. Fakat daha sonra tekrar toparlandık. Olağanüstü bir mücadele edildi. 'Adıyaman 1954 şampiyonluğa oynuyor, Malatya Yeşilyurtspor orta sıralarda oynuyor' derken, bugün isterdim ki biz şampiyonluğa oynayalım. Bu mücadele esnasında bunu düşündüm. Fırsatta yakaladık. Tabi bunun neticesinin galibiyet olması lazımdı. Bir tek gol eksikti. Son dakikalarda bunu değerlendiremedik. Adıyaman son anlarda doldur boşalt yaptı ve gerilerinde çok büyük boşluklar vardı. Ele geçen fırsatı pas hatası yapmadan kullanabilseydik, son 10 dakikada golü bulabilirdik. Ama sonucunda Malatya Yeşilyurtspor takımı eğer şampiyonluğa oynayacaksa, bu mücadelenin içerisine tabi golü de katması lazım. Onun hazırlıklarını da yapıyoruz" dedi.

"KİLİT TAKIM YEŞİLYURT OLDU"

Tecrübeli teknik adam, grupta şampiyonluğu belirleyecek takımlar arasında olduklarını kaydederek, şunları söyledi: "Tabi kilit takım olduk. Ama biz bu süreç içerisinde alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız. Oyun sistemimizi oturtacağız. Her hafta oyun içerisinde gördüğümüz eksiklikleri tespit edeceğiz. O eksiklerimizi giderip, iyileştireceğiz. Ama sonucunda öyle sanıyorum ki artık bütün şampiyonluğa oynayan takımlar, burada bizimle oynadıkları zaman bir umutlanacaklar. Bizde o umutlanan takımlarım umudunuz boşa çıkarmayacağız."

ÖZDEN: "ALDIĞIMIZ PUAN KENDİ ADIMIZA MUTLU EDİCİ"

Adıyaman 1954 Spor'un teknik direktörü Telat Özden ise, "Elaziz Belediyespor karşısındaki iyi oyunumuzun karşılığını alamadık. Onun devamında stres ve sıkıntı bugün üst seviyedeydi. Maalesef istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Aldığımız puan kendi adımıza mutlu edici. 3 puan salsaydık, kaybettiğimiz Elaziz Belediyespor maçının avantajını yeniden kendi lehimize çevirecektik. Ama maalesef olmadı. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. Liderin 2 puan gerisindeyiz. Önümüzde 9 maçımız var. Keşke bu maçı kazansaydık ve avantajı lehimize çevirseydik. Ama futbol anlamında bugün çok fazla bir şey yapamadık. Bir stres, sıkıntı ve gerginlik futbolumuza yansıdı. İstediğimiz futbolu oynayamadık. 1 puan aldık. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Şuan liderliğe oynayan 3 takım var. Elaziz Belediyespor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ve bizim aramızda çekişme olacak. 9 maç var ve bu maçların hepsini alan şampiyon olur. Biz rakiplerimize değil, kendimize bakıyoruz. Biz kazanıp, rakipleri bekleyeceğiz. Bu duruma düştük. Bu bizim adımıza iyi değil" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız